- Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personellerine''Proje Hazırlama Eğitimi'' verilecek

EĞİTİM 07.10.2017 - 07:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2562+ kez okundu.
 

- Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personellerine''Proje Hazırlama Eğitimi'' verilecek

      Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Eğitimi kapsamında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine '' Proje Hazırlama Eğitimi''  verilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje Koordinatörü Nida Kaya tarafından hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projeyi Kurumlar adına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Çukurova Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu tarafından proje destek protokolü imzalandı. Proje ile eğitim alacak olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden 25 personel, gençlik merkezi liderleri ve gönüllüler tarafından proje yazma kültürünün geliştirilmesi, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin artması amaçlanmaktadır. Bu eğitim çerçevesinde ulusal ve uluslararası nitelikli proje üretebilen personellerle İhtiyaç olduğunu söyleyen Ataşbak, “İl Müdürlüğümüz AR-GE ile giderilebilecek ihtiyaçları karşılanıp daha etkin,  daha kaliteli, ulaşılabilir sağlıklı hizmetin sunumu sağlanacaktır. Proje Hazırlama Eğitimi alan personel, eğitimi almamış diğer personelle bilgi ve birikimlerini paylaşacak ve diğer personelde de proje fikirlerinin ve proje hazırlama yetkinliğinin oluşmasına katkı sağlayıp Avrupa Birliği projeleri yazabilecekler” dedi. Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu,“Çok paydaşlı bir hizmet sektörü olan Spor hizmetlerinin sunumunda tüm kamu ve özel sektör eliyle yürütülen spor hizmetlerini planlama, yürütme, koordinasyon, izleme, değerlendirme ve raporlama faaliyetlerinin il düzeyinde gerçekleşmesinden sorumlu olmasından dolayı, yapılması planlanan bu eğitimden sonra yenilikçi fikirlerle hazırlanan projelerle uzun vadede kentte ki spor hizmeti kaliteli ve sağlıklı faydalanmalarını hedeflemekte olduğunu vurguladı. Ayrıca, 16-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Adana Gençlik Merkezi’nde 25 personel, gençlik merkezi liderleri ve gönüllülerin katılımıyla 1 hafta boyunca toplam 30 saat proje yazma konusunda eğitim alacaklardır.    

 

 

 

Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Eğitimi kapsamında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine '' Proje Hazırlama Eğitimi''  verilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje Koordinatörü Nida Kaya tarafından hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projeyi Kurumlar adına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Çukurova Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu tarafından proje destek protokolü imzalandı.

Proje ile eğitim alacak olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden 25 personel, gençlik merkezi liderleri ve gönüllüler tarafından proje yazma kültürünün geliştirilmesi, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin artması amaçlanmaktadır.

Bu eğitim çerçevesinde ulusal ve uluslararası nitelikli proje üretebilen personellerle İhtiyaç olduğunu söyleyen Ataşbak, “İl Müdürlüğümüz AR-GE ile giderilebilecek ihtiyaçları karşılanıp daha etkin,  daha kaliteli, ulaşılabilir sağlıklı hizmetin sunumu sağlanacaktır. Proje Hazırlama Eğitimi alan personel, eğitimi almamış diğer personelle bilgi ve birikimlerini paylaşacak ve diğer personelde de proje fikirlerinin ve proje hazırlama yetkinliğinin oluşmasına katkı sağlayıp Avrupa Birliği projeleri yazabilecekler” dedi.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu,“Çok paydaşlı bir hizmet sektörü olan Spor hizmetlerinin sunumunda tüm kamu ve özel sektör eliyle yürütülen spor hizmetlerini planlama, yürütme, koordinasyon, izleme, değerlendirme ve raporlama faaliyetlerinin il düzeyinde gerçekleşmesinden sorumlu olmasından dolayı, yapılması planlanan bu eğitimden sonra yenilikçi fikirlerle hazırlanan projelerle uzun vadede kentte ki spor hizmeti kaliteli ve sağlıklı faydalanmalarını hedeflemekte olduğunu vurguladı.

Ayrıca, 16-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Adana Gençlik Merkezi’nde 25 personel, gençlik merkezi liderleri ve gönüllülerin katılımıyla 1 hafta boyunca toplam 30 saat proje yazma konusunda eğitim alacaklardır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.