- Ataşbak: “Bu tür faaliyetler hem ülkemizin hem de kentimizin adını duyurmak için oldukça önemli”

24.09.2018 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2660+ kez okundu.
 

- Ataşbak: “Bu tür faaliyetler hem ülkemizin hem de kentimizin adını duyurmak için oldukça önemli”

-Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Tayland’dan Gelen MuayThaicileri Ziyaret Etti   Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Tayland’dan gelen muaythaicileri ziyaret etti. Ataşbak, Türkiye- Tayland Diplomatik ilişkilerin 60. Yılı etkinlikleri kapsamında  MuayThai antrenör, hakem ve üst düzey sporcu ortak çalışma gelişim semineri için kente gelen misafirleri Yüreğir Kamp Eğitim Merkezinde ağırladı. İkili ilişkilerin önemine değinen Ataşbak, “ Kentimiz MuayThaibranşında önemli başarılara imza atıyor. Gidilen ulusal ve uluslararası müsabakalardan mutlaka derecelerle dönüyoruz. Bu seminerin Adana’da gerçekleştirilmesininantrenör hakem ve sporcuların gelişimini olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Bu tür faaliyetler hem ülkemizin hem de kentimizin adını duyurmak için oldukça önemli” dedi. MuayThai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız ise Adana’nın misafirperver bir kent olduğunu vurgulayarak, “Burada muaythaibranşına pozitif yaklaşım var. Bu da başarıyı getiriyor. İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’ın sıcak yaklaşımı bizleri olumlu etkiliyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyarette MuayThai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Eğitimden Sorumlu Asbaşkan Doç. Dr. Aydın Şentürk, Büyükşehir Belediyesi  Spor Şube Müdürü Kadir Gül, TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ile Taylandlı hakem ve sporcular hazır bulundu. Daha sonra Menderes Spor Salonu’nda Adana ve çevre illerden gelen antrenör, sporcu ve hakemlere eğitim semineri verildi.  

-Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Tayland’dan Gelen MuayThaicileri Ziyaret Etti

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Tayland’dan gelen muaythaicileri ziyaret etti.

Ataşbak, Türkiye- Tayland Diplomatik ilişkilerin 60. Yılı etkinlikleri kapsamında  MuayThai antrenör, hakem ve üst düzey sporcu ortak çalışma gelişim semineri için kente gelen misafirleri Yüreğir Kamp Eğitim Merkezinde ağırladı.

İkili ilişkilerin önemine değinen Ataşbak, “ Kentimiz MuayThaibranşında önemli başarılara imza atıyor. Gidilen ulusal ve uluslararası müsabakalardan mutlaka derecelerle dönüyoruz. Bu seminerin Adana’da gerçekleştirilmesininantrenör hakem ve sporcuların gelişimini olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Bu tür faaliyetler hem ülkemizin hem de kentimizin adını duyurmak için oldukça önemli” dedi.

MuayThai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız ise Adana’nın misafirperver bir kent olduğunu vurgulayarak, “Burada muaythaibranşına pozitif yaklaşım var. Bu da başarıyı getiriyor. İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’ın sıcak yaklaşımı bizleri olumlu etkiliyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette MuayThai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Eğitimden Sorumlu Asbaşkan Doç. Dr. Aydın Şentürk, Büyükşehir Belediyesi  Spor Şube Müdürü Kadir Gül, TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ile Taylandlı hakem ve sporcular hazır bulundu.

Daha sonra Menderes Spor Salonu’nda Adana ve çevre illerden gelen antrenör, sporcu ve hakemlere eğitim semineri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.