- Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Yıldız ve Büyükler Grup Birinciliği Tamamlandı.

SPOR 02.05.2017 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2633+ kez okundu.
 

- Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Yıldız ve Büyükler Grup Birinciliği Tamamlandı.

-Turnuvaya 20 Kulüpten 107 sporu katıldı.   Cimnastik  Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan "Kulüplerarası Yıldız ve Büyükler Ritmik Cimnastik ” müsabakaları  Adana’da tamamlandı. Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren müsabakalar 20 Kulüpten 107 sporcunun katıldı. Cimnastik Federasyonu Ritmik As Başkanı Derviş Çatalbaş, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda müsabaka öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada; Müsabakalara katılan tüm sporcular başarılar diledi. Müsabakanın en iyi şekilde yapılması için desteklerini esirgemeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Müsabakaları yakından takip eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak sporculara başarılar diledi.  Ayrıca, dereceye giren sporculara ödüllerini Cimnastik Federasyonu Ritmik As Başkanı Derviş Çatalbaş, Cimnastik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mahmut Ekrem Yıldızhan ve müsabaka hakemleri verdiler.   -KİMLER DERECEYE GİRDİ?- 2 gün süren müsabakalar sonunda Çember, Lobut, Top ve Kurdele branşlarında dereceye giren takımların isimleri şu şekilde:   Yıldızlar 1-Şavkar Cimnastik Spor Kulübü 2-ODTÜ Spor Kulübü 3-Başkent Akademi Cimnastik Spor Kulübü   Büyükler: 1- ODTÜ Spor Kulübü 2-Başkent Akademi Cimnastik Spor Kulübü 3-Beşiktaş Jimnastik Kulübü 

-Turnuvaya 20 Kulüpten 107 sporu katıldı.

 

Cimnastik  Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan "Kulüplerarası Yıldız ve Büyükler Ritmik Cimnastik ” müsabakaları  Adana’da tamamlandı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren müsabakalar 20 Kulüpten 107 sporcunun katıldı.

Cimnastik Federasyonu Ritmik As Başkanı Derviş Çatalbaş, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda müsabaka öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada; Müsabakalara katılan tüm sporcular başarılar diledi. Müsabakanın en iyi şekilde yapılması için desteklerini esirgemeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Müsabakaları yakından takip eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak sporculara başarılar diledi.

 Ayrıca, dereceye giren sporculara ödüllerini Cimnastik Federasyonu Ritmik As Başkanı Derviş Çatalbaş, Cimnastik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mahmut Ekrem Yıldızhan ve müsabaka hakemleri verdiler.

 

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

2 gün süren müsabakalar sonunda Çember, Lobut, Top ve Kurdele branşlarında dereceye giren takımların isimleri şu şekilde:

 

Yıldızlar

1-Şavkar Cimnastik Spor Kulübü

2-ODTÜ Spor Kulübü

3-Başkent Akademi Cimnastik Spor Kulübü

 

Büyükler:

1- ODTÜ Spor Kulübü

2-Başkent Akademi Cimnastik Spor Kulübü

3-Beşiktaş Jimnastik Kulübü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.