- Müsabakalara 15 kulüpten 85 sporcu katıldı

SPOR 21.05.2018 - 08:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2442+ kez okundu.
 

- Müsabakalara 15 kulüpten 85 sporcu katıldı

Modern Pentatlon Federasyonu faaliyet programında yer alan “Türkiye Şampiyonası Turan Ligi 2. Devre ve Milli Takım Seçme Müsabakaları” Adana’da tamamlandı.
2 gün süren yüzme, eskrim, koşu ve atış müsabakalarına 15 kulüpten 85 sporcu katıldı. Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiği görüldü. Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, Adana’da gerçekleştirilen müsabakalarda milli takıma gidecek sporcuların belirlendiğini belirtti. Arslantaş, organizeyi sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek “ Burada gerçekleştirdiğimiz müsabakalarımızda hiçbir aksilik yaşanmadı. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adana Büyükşehir Belediyesi bizlere büyük katkılar sağladılar. Kendilerine federasyonum adına teşekkür ederim” dedi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Halit Yılmazel, Mustafa Lavkor, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül ile diğer yetkililer verdi. Ayrıca Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş tarafından Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’e ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül’e teşekkür plaketi takdim edildi.
Modern Pentatlon Federasyonu faaliyet programında yer alan “Türkiye Şampiyonası Turan Ligi 2. Devre ve Milli Takım Seçme Müsabakaları” Adana’da tamamlandı.

2 gün süren yüzme, eskrim, koşu ve atış müsabakalarına 15 kulüpten 85 sporcu katıldı.

Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiği görüldü.

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, Adana’da gerçekleştirilen müsabakalarda milli takıma gidecek sporcuların belirlendiğini belirtti.

Arslantaş, organizeyi sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek “ Burada gerçekleştirdiğimiz müsabakalarımızda hiçbir aksilik yaşanmadı. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adana Büyükşehir Belediyesi bizlere büyük katkılar sağladılar. Kendilerine federasyonum adına teşekkür ederim” dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Halit Yılmazel, Mustafa Lavkor, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül ile diğer yetkililer verdi.

Ayrıca Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş tarafından Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’e ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.