- Senin için sağlık, spor, eğlence - M1 ADANA AVM’DE!

15.05.2019 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2117+ kez okundu.
 

- Senin için sağlık, spor, eğlence - M1 ADANA AVM’DE!

  M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına  bu yıl da Ramazan ayı boyunca renk katmaya devam ediyor! Nisan ayında başlayan ve Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “SENİN İÇİN” konseptindeki etkinlikler içerisinde ANNELER GÜNÜ için özel düzenlenen ÇOCUK, SPOR, SAĞLIK FESTİVALİ  anneler ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.  Alanında uzman anne ve çocukları ilgilendiren 8 farklı konuda seminer, oyun alanları, ücretsiz spor aktiviteleri ve sürpriz hediyeler ile dolu  Zumba ,ritim,cross fit dans etkinlikleriyle anneler günü M1 AVM’de kutlandı. Gün boyu süren etkinliklerde  ; çocuk gelişiminde anne ve yoga’nın önemi  büyük ilgi gördü. Çocuk,Spor ,Sağlık Festivali Yoga eğitmeni Zeynep Gözübüyük ile gerçekleşen etkinlikte Anne-bebek yogası M1 Adana AVM yeni koridor alanında gerçekleşti. Katılımcı annelere uygulamalı olarak anne-bebek yogasının çocuk gelişimdeki etkilerini anlatan Gözübüyük , bebeklerin gelişimi için yoga’nın önemini katılımcılara ifade etti. Çocuklarda İlkyardım , obezite ve sağlıklı beslenme yanında çocuklara sınır koyma bebek gelişimde 0-12 aylık bebeklerde sıkça rastlanan “bebek boğulması” konusunda anneleri bilgilendirdi . Bebeklerin gelişiminde annelerin dikkat etmesi gereken konularda  Adana Acıbadem Eğitim-gelişim hemşiresi Tuğba Sengin Göçerdir  anne ve bebek katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ebeveynler bilgilendirildi. Adana Acıbadem hastanesi diyetisyenlerinden Çisem Gündüz Gizir çocuklarda sağlıklı beslenme ve obezite konulu seminerinde çocuklarda beslenme alışkanlıkları ve beslenmenin çocuk gelişiminde önemini vurgulayarak anneleri doğru beslenme konusunda bilgilendirdi. Uzman psikolog Ayşe Bayram sunumunda gerçekleşen seminerde , çocuk gelişiminde ebeveynlerin çocuklar ile iletişiminde çocuğun gelişimi için ebeveynler ile kurulması gereken iletişiminin önemini ve ebeveynlerin çocuklara sınır koyma konusunda dikkat etmesi gereken iletişim biçimleri hakkında bilgi verildi.   Anneler gününde gün boyu  Zumba…  M1 Adana AVM’de  gerçekleşen etkinliklerde gün boyu , her saat başı uzman eğitmenler ile birlikle  çocukların yoğun katılımı ile Zumba ,ritim, cross fit dans etkinlikleri gerçekleşti.  Çocuklar gün boyu süren  etkinlikle hem spor yaptılar hem de eğlendiler. Adana’da çocuk olmak!  Çocuk öyküleri yazarı Deniz Işık ile gerçekleşen  “Adana’da Çocuk olmak” konulu kitap dinletisi çocuklardan büyük ilgi gördü. M1 Adana yiyecek meydanında  gerçekleşen etkinlikte katılımcılar  ve çocuklar çok  farklı bir deneyim yaşadılar. Müzik ve yüz boyama faaliyetlerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklar  gün boyu doyasıya eğlendiler. 

 

M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına  bu yıl da Ramazan ayı boyunca renk katmaya devam ediyor! Nisan ayında başlayan ve Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “SENİN İÇİN” konseptindeki etkinlikler içerisinde ANNELER GÜNÜ için özel düzenlenen ÇOCUK, SPOR, SAĞLIK FESTİVALİ  anneler ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 Alanında uzman anne ve çocukları ilgilendiren 8 farklı konuda seminer, oyun alanları, ücretsiz spor aktiviteleri ve sürpriz hediyeler ile dolu  Zumba ,ritim,cross fit dans etkinlikleriyle anneler günü M1 AVM’de kutlandı.

Gün boyu süren etkinliklerde  ; çocuk gelişiminde anne ve yoga’nın önemi  büyük ilgi gördü. Çocuk,Spor ,Sağlık Festivali Yoga eğitmeni Zeynep Gözübüyük ile gerçekleşen etkinlikte Anne-bebek yogası M1 Adana AVM yeni koridor alanında gerçekleşti. Katılımcı annelere uygulamalı olarak anne-bebek yogasının çocuk gelişimdeki etkilerini anlatan Gözübüyük , bebeklerin gelişimi için yoga’nın önemini katılımcılara ifade etti. Çocuklarda İlkyardım , obezite ve sağlıklı beslenme yanında çocuklara sınır koyma bebek gelişimde 0-12 aylık bebeklerde sıkça rastlanan “bebek boğulması” konusunda anneleri bilgilendirdi . Bebeklerin gelişiminde annelerin dikkat etmesi gereken konularda  Adana Acıbadem Eğitim-gelişim hemşiresi Tuğba Sengin Göçerdir  anne ve bebek katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ebeveynler bilgilendirildi.

Adana Acıbadem hastanesi diyetisyenlerinden Çisem Gündüz Gizir çocuklarda sağlıklı beslenme ve obezite konulu seminerinde çocuklarda beslenme alışkanlıkları ve beslenmenin çocuk gelişiminde önemini vurgulayarak anneleri doğru beslenme konusunda bilgilendirdi.

Uzman psikolog Ayşe Bayram sunumunda gerçekleşen seminerde , çocuk gelişiminde ebeveynlerin çocuklar ile iletişiminde çocuğun gelişimi için ebeveynler ile kurulması gereken iletişiminin önemini ve ebeveynlerin çocuklara sınır koyma konusunda dikkat etmesi gereken iletişim biçimleri hakkında bilgi verildi.

 

Anneler gününde gün boyu  Zumba… 

M1 Adana AVM’de  gerçekleşen etkinliklerde gün boyu , her saat başı uzman eğitmenler ile birlikle  çocukların yoğun katılımı ile Zumba ,ritim, cross fit dans etkinlikleri gerçekleşti.  Çocuklar gün boyu süren  etkinlikle hem spor yaptılar hem de eğlendiler.

Adana’da çocuk olmak! 

Çocuk öyküleri yazarı Deniz Işık ile gerçekleşen  “Adana’da Çocuk olmak” konulu kitap dinletisi çocuklardan büyük ilgi gördü. M1 Adana yiyecek meydanında  gerçekleşen etkinlikte katılımcılar  ve çocuklar çok  farklı bir deneyim yaşadılar. Müzik ve yüz boyama faaliyetlerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklar  gün boyu doyasıya eğlendiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.