GÜNDEM 11.12.2017 - 09:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1394+ kez okundu.
 

Adana'nın Ceyhan ilçesinde görevden alınan eski AKP'li Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile 3 meclis üyesi, 4 belediye çalışanı toplam 10 kişi gözaltına alındı.
İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen soruşturmalar kapsamında, AKP'den ihraç edildikten sonra geçen 15 Haziran'da görevden alınan Adana'nın Ceyhan Belediye eski Başkanı Alemdar Öztürk ile 3 meclis üyesi ile 4 belediye çalışanı toplam 10 kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adana'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan ilçesinde şafak operasyonu düzenledi. Polis, operasyonda Ceyhan Belediye eski Başkanı Öztürk ile 10 kişiyi gözaltına aldı. Belediyeden kaynak aktardıkları ve finans sağladıkları iddia edilen şüpheliler, sorguya alındı. AKP'den belediye başkanı seçilen Alemdar Öztürk, eşi Hatice Kübra Öztürk'ü Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörlüğü görevine getirmiş, hakkında bazı usulsüzlük iddiaları gündeme gelmişti. Geçen ocak ayında 'eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfuz kullanmak, imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak AKP ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek' iddiaları ile AKP Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilen Öztürk, geçen 15 Haziran'da görevden alınmıştı. (Kaynak OdaTV)
Adana'nın Ceyhan ilçesinde görevden alınan eski AKP'li Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile 3 meclis üyesi, 4 belediye çalışanı toplam 10 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen soruşturmalar kapsamında, AKP'den ihraç edildikten sonra geçen 15 Haziran'da görevden alınan Adana'nın Ceyhan Belediye eski Başkanı Alemdar Öztürk ile 3 meclis üyesi ile 4 belediye çalışanı toplam 10 kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Adana'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan ilçesinde şafak operasyonu düzenledi. Polis, operasyonda Ceyhan Belediye eski Başkanı Öztürk ile 10 kişiyi gözaltına aldı. Belediyeden kaynak aktardıkları ve finans sağladıkları iddia edilen şüpheliler, sorguya alındı.

AKP'den belediye başkanı seçilen Alemdar Öztürk, eşi Hatice Kübra Öztürk'ü Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörlüğü görevine getirmiş, hakkında bazı usulsüzlük iddiaları gündeme gelmişti. Geçen ocak ayında 'eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfuz kullanmak, imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak AKP ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek' iddiaları ile AKP Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilen Öztürk, geçen 15 Haziran'da görevden alınmıştı.

(Kaynak OdaTV)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.