-Adanalı sporcular 55 madalya alarak büyük başarı elde ettiler.

EĞİTİM 30.05.2018 - 08:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1677+ kez okundu.
 

-Adanalı sporcular 55 madalya alarak büyük başarı elde ettiler.

Okulsporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 21-27 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen “Okullar arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası” nda Adanalı Muaythai sporcular rekor madalya ile kente döndüler.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Şampiyonası’ndan rekor madalyalarla dönen Adanalı sporcu ve bunlara büyük emek veren antrenörleri kabul ederek, müsabakalar hakkında bilgi aldı. Müsabakalara 60 ilden 1200 sporcunun katıldığını öğrenen Ataşbak, güçlü rakiplerine rağmen 22 altın, 20 gümüş, 13 bronz olmak üzere toplam 55 madalya kazanan sporcularla gurur duyduğunu belirterek konuşmasında şunlara yer verdi: “Adana Muaythai sporcularının Türkiye şampiyonasında kıyafetleri, davranışları ve kazandıkları madalyalarla örnek sporcu olduklarını göstermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kazanılan madalyaların yanında, her geçen gün yeni yüzler görmenin beni ayrıca memnun ettiğini belirtmeden geçemeyeceğim. Bu sporu, gençlerimize sevdiren, sevdirmekle kalmayıp onları zirveye doğru koşturan kıymetli antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Kazanılan 55 madalya çok anlamlı. Başarılı sporcuları, bunlara emek veren, hazırlayan ve yetiştiren antrenörleri, çocuklarını spora yönlendiren velileri ve kulüp yöneticilerini kutluyorum.” Ataşbak, kulüp yönetici ve antrenörlerinin dayanışma içinde olmalarını isteyerek başarının böyle sağlanacağını anlattı. -ANTRENÖR VE YÖNETİCİLERDEN ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş , antrenörler Hakan Şahade, Hasan Güder, Metin Kemik, Adem Dalaslan, Elif Güney Sarı, Güneş Akarsu, Yalçın Sizgen ve Alparslan Benli İl Spor Müdürü Ataşbak’a yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. İncetaş, yönetici ve antrenörlerinin dayanışma ve paylaşma içinde hareket ettiklerini belirterek, “ Adana’da gerçekleştirdiğimiz okullar arası il seçmemize 400’ü aşkın sporcu katıldı. Kısa bir sürede rekor sayılabilecek rakama ulaştık. Gelecek sezon bu sayıyı yükseltip Türkiye Şampiyonasından daha çok madalya döneceğimize inanıyorum” dedi.
Okulsporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 21-27 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen “Okullar arası Muay Thai Türkiye Şampiyonası” nda Adanalı Muaythai sporcular rekor madalya ile kente döndüler.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Şampiyonası’ndan rekor madalyalarla dönen Adanalı sporcu ve bunlara büyük emek veren antrenörleri kabul ederek, müsabakalar hakkında bilgi aldı.

Müsabakalara 60 ilden 1200 sporcunun katıldığını öğrenen Ataşbak, güçlü rakiplerine rağmen 22 altın, 20 gümüş, 13 bronz olmak üzere toplam 55 madalya kazanan sporcularla gurur duyduğunu belirterek konuşmasında şunlara yer verdi:

“Adana Muaythai sporcularının Türkiye şampiyonasında kıyafetleri, davranışları ve kazandıkları madalyalarla örnek sporcu olduklarını göstermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kazanılan madalyaların yanında, her geçen gün yeni yüzler görmenin beni ayrıca memnun ettiğini belirtmeden geçemeyeceğim. Bu sporu, gençlerimize sevdiren, sevdirmekle kalmayıp onları zirveye doğru koşturan kıymetli antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Kazanılan 55 madalya çok anlamlı. Başarılı sporcuları, bunlara emek veren, hazırlayan ve yetiştiren antrenörleri, çocuklarını spora yönlendiren velileri ve kulüp yöneticilerini kutluyorum.”

Ataşbak, kulüp yönetici ve antrenörlerinin dayanışma içinde olmalarını isteyerek başarının böyle sağlanacağını anlattı.

-ANTRENÖR VE YÖNETİCİLERDEN ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş , antrenörler Hakan Şahade, Hasan Güder, Metin Kemik, Adem Dalaslan, Elif Güney Sarı, Güneş Akarsu, Yalçın Sizgen ve Alparslan Benli İl Spor Müdürü Ataşbak’a yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

İncetaş, yönetici ve antrenörlerinin dayanışma ve paylaşma içinde hareket ettiklerini belirterek, “ Adana’da gerçekleştirdiğimiz okullar arası il seçmemize 400’ü aşkın sporcu katıldı. Kısa bir sürede rekor sayılabilecek rakama ulaştık. Gelecek sezon bu sayıyı yükseltip Türkiye Şampiyonasından daha çok madalya döneceğimize inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.