-Ataşbak, Kulüp Başkanlığına yeni seçilen Bayezıt’ı tebrik etti.

SPOR 11.05.2018 - 10:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2152+ kez okundu.
 

-Ataşbak, Kulüp Başkanlığına yeni seçilen Bayezıt’ı tebrik etti.

-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanını kabul etti.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, engellileri spora yönlendiren kulüplere pozitif ayrımcılık yapacaklarını söyledi. Ataşbak, başkanlığa yeni seçilen Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sıdıka Bayezıt ve Başkan Yardımcısı Celal Karadoğan’ı makamında kabul ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Engelli bireyleri spora kanalize etmek için gerekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anımsatan Ataşbak,  “ Adana’da engelli kişileri dışarı çıkartıp sporla tanışmasını sağlamalıyız.  Ne kadar çok engelli gencimizi evden çıkartıp spor yoluyla moral bulmasını sağlarsak bizlerde o kadar mutlu oluyoruz. Spor engelliler için rehabilitasyon aracı olduğu gibi, çevre, yeni dostluklar edinmede, galibiyeti, yenilgiyi öğrenmede sporun büyük önemi var” diye konuştu.  Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sıdıka Bayezıt, göreve yeni geldiğini anımsatarak amaçlarının engelli gençlere hizmet etmek olduğunu ifade etti. Bayezıt, bu yıl içerisinde gençlik merkezi açacaklarının altını çizerek “ İl müdürümüzün bizlere yaklaşımı ve çözüm odaklı desteği oldukça önemli. Bu destekler sayesinde bizlerde daha güçlü adımlarla ilerliyoruz. Destekleri için İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim” dedi
-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanını kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, engellileri spora yönlendiren kulüplere pozitif ayrımcılık yapacaklarını söyledi.

Ataşbak, başkanlığa yeni seçilen Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sıdıka Bayezıt ve Başkan Yardımcısı Celal Karadoğan’ı makamında kabul ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Engelli bireyleri spora kanalize etmek için gerekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anımsatan Ataşbak,

 “ Adana’da engelli kişileri dışarı çıkartıp sporla tanışmasını sağlamalıyız.  Ne kadar çok engelli gencimizi evden çıkartıp spor yoluyla moral bulmasını sağlarsak bizlerde o kadar mutlu oluyoruz. Spor engelliler için rehabilitasyon aracı olduğu gibi, çevre, yeni dostluklar edinmede, galibiyeti, yenilgiyi öğrenmede sporun büyük önemi var” diye konuştu.

 Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sıdıka Bayezıt, göreve yeni geldiğini anımsatarak amaçlarının engelli gençlere hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Bayezıt, bu yıl içerisinde gençlik merkezi açacaklarının altını çizerek “ İl müdürümüzün bizlere yaklaşımı ve çözüm odaklı desteği oldukça önemli. Bu destekler sayesinde bizlerde daha güçlü adımlarla ilerliyoruz. Destekleri için İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.