-ŞİMŞEK TRANSFER YAPACAK

SPOR 26.12.2017 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1919+ kez okundu.
 

-ŞİMŞEK TRANSFER YAPACAK

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, transfer yapabilmek için 5 milyon 250 bin TL’ye ihtiyaçları olduğunu hatırlatarak, “Vali Mahmut Demirtaş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü elini taşın altına koyup destek çıkacaklarını söyledi” dedi.  Gökoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor Kulübü'nün 4 futbolcu transferine ihtiyacı olduğunu söyledi. Gökoğlu, ancak bunun için Türkiye Futbol Federasyonu’na 5 milyon 250 bin TL ödenmesi gerektiğini anlatarak, “Kulüp olarak transfere ihtiyacımız var. 3-4 bölgeye oyuncu almamız gerekiyor. Açık ve net söylüyorum, geçen hafta Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile görüştük yardımcı olacaklarını söylediler. 5 milyon 250 bin TL civarı paraya ihtiyacımız var transfer için. Sayın Sözlü Ocak ayındaki transfer konusunda daha çok destek vereceğini söyledi” diye konuştu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Adana Demirspor'a maddi yönden destek verdiğine vurgu yapan Gökoğlu, Adana Demirspor yönetiminin göreve geldikten sonra ceplerinden 15 milyon lira harcadıklarını dile getirdi.  Bir gazetecinin “MKE Ankaragücü maçından sonra ağlamanız sosyal medyada çok yankı buldu, neler söyleyeceksiniz?”  sorusuna Gökoğlu, “8 hafta galip gelememişiz, bir de 15 gün mili takım arası vardı toplam 2,5 ay demek bu. 2,5 ayda bir yönetim kurulunun takımının galip gelememesi demek ağır bir stres demek. Günlerce stres, nasıl olacak diye düşündük hep. Sonunda galip geldik.”

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, transfer yapabilmek için 5 milyon 250 bin TL’ye ihtiyaçları olduğunu hatırlatarak, “Vali Mahmut Demirtaş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü elini taşın altına koyup destek çıkacaklarını söyledi” dedi. 

Gökoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor Kulübü'nün 4 futbolcu transferine ihtiyacı olduğunu söyledi. Gökoğlu, ancak bunun için Türkiye Futbol Federasyonu’na 5 milyon 250 bin TL ödenmesi gerektiğini anlatarak, “Kulüp olarak transfere ihtiyacımız var. 3-4 bölgeye oyuncu almamız gerekiyor. Açık ve net söylüyorum, geçen hafta Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile görüştük yardımcı olacaklarını söylediler. 5 milyon 250 bin TL civarı paraya ihtiyacımız var transfer için. Sayın Sözlü Ocak ayındaki transfer konusunda daha çok destek vereceğini söyledi” diye konuştu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Adana Demirspor'a maddi yönden destek verdiğine vurgu yapan Gökoğlu, Adana Demirspor yönetiminin göreve geldikten sonra ceplerinden 15 milyon lira harcadıklarını dile getirdi. 
Bir gazetecinin “MKE Ankaragücü maçından sonra ağlamanız sosyal medyada çok yankı buldu, neler söyleyeceksiniz?”  sorusuna Gökoğlu, “8 hafta galip gelememişiz, bir de 15 gün mili takım arası vardı toplam 2,5 ay demek bu. 2,5 ayda bir yönetim kurulunun takımının galip gelememesi demek ağır bir stres demek. Günlerce stres, nasıl olacak diye düşündük hep. Sonunda galip geldik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.