100 MUTLU ÇOCUK İÇİN ELELE VERDİLER

GENÇLİK 05.03.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2266+ kez okundu.
 

100 MUTLU ÇOCUK İÇİN ELELE VERDİLER

  Adana Gündoğdu Koleji (AGK) bünyesinde bulunan Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ)’nin küçük öğrencileri önemli bir sosyal projeye imza attılar.   UÇÜ Nino grubunun 100. Gün etkinliği kapsamında velilerin desteğiyle hazırladığı '100 Mutlu Çocuk İçin Elele' projesi sonucunda alınan ayakkabılar Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki arkadaşlarına ulaştırıldı.   YEMEK TARİFİ KİTABI HAZIRLADILAR UÇÜ, direktörü Mehveş Ayşe Bilginer, “Öğrencilerimiz minik elleriyle evlerinde pasta yapıp fotoğrafladılar ve kendi dillerinden tarifini bizimle paylaştılar. Biz de bu tariflerle “UÇÜ Minik Şeflerinden 100 Tarif” kitapçığını hazırlayıp, 100. günde velilerimize satışa sunduk. Elde edilen gelirle Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki 100 çocuğumuza ayakkabı gönderdik. Amacımız çevresine karşı duyarlı, her zaman birbirine sahip çıkan ve yardımlaşmayı bilen nesiller yetiştirmek. Küçük bedenli kocaman yürekli çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.   TEŞEKKÜR ETTİLER Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki öğrenciler ise Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ndeki kardeşlerinden gelen bu desteğe okul bahçesinde kendileri “100” şekline girip çektirdikleri fotoğrafı göndererek teşekkür etkiler.  

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) bünyesinde bulunan Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ)’nin küçük öğrencileri önemli bir sosyal projeye imza attılar.

 

UÇÜ Nino grubunun 100. Gün etkinliği kapsamında velilerin desteğiyle hazırladığı '100 Mutlu Çocuk İçin Elele' projesi sonucunda alınan ayakkabılar Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki arkadaşlarına ulaştırıldı.

 

YEMEK TARİFİ KİTABI HAZIRLADILAR

UÇÜ, direktörü Mehveş Ayşe Bilginer, “Öğrencilerimiz minik elleriyle evlerinde pasta yapıp fotoğrafladılar ve kendi dillerinden tarifini bizimle paylaştılar. Biz de bu tariflerle “UÇÜ Minik Şeflerinden 100 Tarif” kitapçığını hazırlayıp, 100. günde velilerimize satışa sunduk. Elde edilen gelirle Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki 100 çocuğumuza ayakkabı gönderdik. Amacımız çevresine karşı duyarlı, her zaman birbirine sahip çıkan ve yardımlaşmayı bilen nesiller yetiştirmek. Küçük bedenli kocaman yürekli çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Şanlıurfa Suruç İMKB Ortaokulundaki öğrenciler ise Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ndeki kardeşlerinden gelen bu desteğe okul bahçesinde kendileri “100” şekline girip çektirdikleri fotoğrafı göndererek teşekkür etkiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.