13. katta yangın paniği

GÜNDEM 11.01.2019 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1726+ kez okundu.
 

13. katta yangın paniği

  Adana’da bir apartmanın 13. katında çıkan yangında dairede mahsur kalan bir çocuk ve bakıcısı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  Olay merkez Seyhan ilçesi Toros mahallesi Mesut Mertcan caddesi üzerindeki Sevigen Apartmanı’nda yaşandı. 13. kattaki dairenin klima dış ünitesinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale edip, içerde bulunan bir bir çocuk ile bakıcısını merdivenli itfaiye aracıyla kurtarmayı başardı.  Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Bu arada, çocuk ve bakıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Adana’da bir apartmanın 13. katında çıkan yangında dairede mahsur kalan bir çocuk ve bakıcısı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 
Olay merkez Seyhan ilçesi Toros mahallesi Mesut Mertcan caddesi üzerindeki Sevigen Apartmanı’nda yaşandı. 13. kattaki dairenin klima dış ünitesinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale edip, içerde bulunan bir bir çocuk ile bakıcısını merdivenli itfaiye aracıyla kurtarmayı başardı. 
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Bu arada, çocuk ve bakıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.