16. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali Mersin’de

16.04.2018 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1849+ kez okundu.
 

16. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali Mersin’de

16. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, İstanbul, Antalya, İzmir, Trabzon ve Bodrum’un ardından, Mersin Kadın Emeği Derneği ortaklığıyla 20-21-22 Nisan’da Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde olacak.   Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nin 8 şehirde 2 ay süren 16. yolculuğu, İstanbul, Antalya, İzmir, Trabzon ve Bodrum’un ardından, Mersin Kadın Emeği Derneği ortaklığıyla, 20-21-22 Nisan’da, 6. durağı Mersin’e varıyor.   16. Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16 film, söyleşiler ve Kadınlar Vardır forumu; 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 seanslarında Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde.   Filmmor Mersin programı:   20 Nisan   Mersin Festivali’nin ilk gününde Komşu Komşunun Filmine Muhtaç ile Kadınlar Vardır bölümünden filmler var: Yaz Sıcağında Teori / Irene von Alberti Filistin’i İşlemek / Carol Mansour Annelik / Roqiye Tavakoli Evin Sakinleri / Monir Gheydi   21 Nisan   12.00’da Çocuklara Özel Seans’ın ardından İşe Yarar Bir Şey, Yeter Artık Yeter ve Kaygı var: Babamın Çalıya Döndüğü Gün / Nicole Van Kilsdonk İşe Yarar Bir Şey / Pelin Esmer Yeter Artık Yeter / Kaouther Ben Hania Kaygı / Ceylan Özgün Özçelik   22 Nisan   Festivalin Mersin’deki son gününde Kadınların Sineması, Kadınlar Vardır ve Cins-iyet-ler bölümünden filmler var: 16 Hafta / Carlota Coronado Apne / Nicola Stephanie Sangs

16. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, İstanbul, Antalya, İzmir, Trabzon ve Bodrum’un ardından, Mersin Kadın Emeği Derneği ortaklığıyla 20-21-22 Nisan’da Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde olacak.

 

Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nin 8 şehirde 2 ay süren 16. yolculuğu, İstanbul, Antalya, İzmir, Trabzon ve Bodrum’un ardından, Mersin Kadın Emeği Derneği ortaklığıyla, 20-21-22 Nisan’da, 6. durağı Mersin’e varıyor.

 

16. Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16 film, söyleşiler ve Kadınlar Vardır forumu; 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 seanslarında Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde.

 

Filmmor Mersin programı:

 

  • 20 Nisan

 

Mersin Festivali’nin ilk gününde Komşu Komşunun Filmine Muhtaç ile Kadınlar Vardır bölümünden filmler var:

  • Yaz Sıcağında Teori / Irene von Alberti
  • Filistin’i İşlemek / Carol Mansour
  • Annelik / Roqiye Tavakoli
  • Evin Sakinleri / Monir Gheydi

 

  • 21 Nisan

 

12.00’da Çocuklara Özel Seans’ın ardından İşe Yarar Bir Şey, Yeter Artık Yeter ve Kaygı var:

  • Babamın Çalıya Döndüğü Gün / Nicole Van Kilsdonk
  • İşe Yarar Bir Şey / Pelin Esmer
  • Yeter Artık Yeter / Kaouther Ben Hania
  • Kaygı / Ceylan Özgün Özçelik

 

  • 22 Nisan

 

Festivalin Mersin’deki son gününde Kadınların Sineması, Kadınlar Vardır ve Cins-iyet-ler bölümünden filmler var:

  • 16 Hafta / Carlota Coronado
  • Apne / Nicola Stephanie Sangs
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.