2.Başkan İmam Gazali Hıradağı'dan ziyaret

SPOR 19.07.2018 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1480+ kez okundu.
 

2.Başkan İmam Gazali Hıradağı'dan ziyaret

  Hakan Kutlu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Adana Demirspor bugün akşam yaptığı antrenmanı,  Mavi lacivertli kulübün 2.Başkan İmam Gazali Hıradığı da takip etti. Teknik Direktör Hakan Kutlu ile görüşme gerçekleştirip takımın çalışmaları hakkında bilgi alan İmam Gazali Hıradağı, antrenman sonrasında teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. Adana Demirspor hazırlıkarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.  

 

Hakan Kutlu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Adana Demirspor bugün akşam yaptığı antrenmanı,  Mavi lacivertli kulübün 2.Başkan İmam Gazali Hıradığı da takip etti.

Teknik Direktör Hakan Kutlu ile görüşme gerçekleştirip takımın çalışmaları hakkında bilgi alan İmam Gazali Hıradağı, antrenman sonrasında teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Adana Demirspor hazırlıkarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.