6. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI’NIN KURALARI ÇEKİLDİ

16.02.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2397+ kez okundu.
 

6. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI’NIN KURALARI ÇEKİLDİ

  Adana / Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığında bu yıl Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu merhum Milli Halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenecek 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.   Sporun, özellikle futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ile çalışanların kaynaşmasını sağlayıp, motivasyonlarını arttırmayı amaçlayan Bölge Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği futbol turnuvalarının 6.’sını düzenliyor. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu merhum Milli Halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenecek olan turnuvanın kura çekimi, sanayiciler ve çalışanlarının katılımı ile Turnuva Komisyonu tarafından AOSB Seyhan Salonu’nda gerçekleştirildi.     8 GRUPTA 42 TAKIM MÜCADELE EDECEK   42 takımın katıldığı kura sonunda takımlar 8 ayrı grupta yer aldı. Grup eşleşmeleri ise şöyle:   A Grubu: Zahit Alm., Rayvag Vagon, Mosos İnşaat, New Hope, Jain Sulama. B Grubu: Amlyum, Beta Gıda, Hekimbey, Davut Panel, Tat Nişasta. C Grubu: AOSB, Serat Güvenlik, Ako Mermer, Esen Plastik, Ulusoy Tekstil. D Grubu: Güney Çelik Hasır, Bilici Holding, Peba Tekstil, AFAD, Netral Elektrik. E Grubu: Kastamonu Entegre, Erkan Koleji, Ursa, Yurtiçi Kargo, Sarten Ambalaj. F Grubu: Meltem Kimya, Xenol-AFM-GPS, Teknopak, Toros Kumaş, Ertar Kimya. G Grubu: Abdioğulları, Tezkim, Pidok Plastik, Borşen Boru, İlhan Plastik, Falck İtfaiye. H Grubu: Kimteks, Oğuz Tekstil, Panas Yapı, Elitaş, Özgüç Ambalaj, İnterglass.   25 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR   Yaklaşık 35 bin kişinin istihdam edildiği Bölgede her yıl sanayici ve çalışanlarına büyük heyecan yaşatan futbol turnuvası, Yüreğir’de bulunan Simeranya Halı Sahası’nda oynanacak. 25 Şubat Pazar günü başlayacak olan turnuva sonunda ilk 3’e giren takımlara kupa verilecek. Ayrıca; şampiyonluk kupasını kaldıran takımın oyuncuları, birer madalya ve tüm altınla ödüllendirilecek. İkinci olan takımın oyuncuları birer madalya ve yarım, üçüncü olan takımın oyuncuları ise birer madalya ve çeyrek altının sahibi olacak. Gol kralının da çeyrek altınla ödüllendirileceği turnuvanın en centilmen takımına ise futbol topu hediye edilecek ve plaket verilecek.   25 Şubat 2018 Pazar günü başlayacak turnuvanın tüm gelişmeleri, haberleri ve duyuruları  www.aosbfutbolligi.com adresinden takip edilebilinecektir.

 

Adana / Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığında bu yıl Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu merhum Milli Halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenecek 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.

 

Sporun, özellikle futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ile çalışanların kaynaşmasını sağlayıp, motivasyonlarını arttırmayı amaçlayan Bölge Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği futbol turnuvalarının 6.’sını düzenliyor. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu merhum Milli Halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenecek olan turnuvanın kura çekimi, sanayiciler ve çalışanlarının katılımı ile Turnuva Komisyonu tarafından AOSB Seyhan Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

 

8 GRUPTA 42 TAKIM MÜCADELE EDECEK

 

42 takımın katıldığı kura sonunda takımlar 8 ayrı grupta yer aldı. Grup eşleşmeleri ise şöyle:

 

A Grubu: Zahit Alm., Rayvag Vagon, Mosos İnşaat, New Hope, Jain Sulama.

B Grubu: Amlyum, Beta Gıda, Hekimbey, Davut Panel, Tat Nişasta.

C Grubu: AOSB, Serat Güvenlik, Ako Mermer, Esen Plastik, Ulusoy Tekstil.

D Grubu: Güney Çelik Hasır, Bilici Holding, Peba Tekstil, AFAD, Netral Elektrik.

E Grubu: Kastamonu Entegre, Erkan Koleji, Ursa, Yurtiçi Kargo, Sarten Ambalaj.

F Grubu: Meltem Kimya, Xenol-AFM-GPS, Teknopak, Toros Kumaş, Ertar Kimya.

G Grubu: Abdioğulları, Tezkim, Pidok Plastik, Borşen Boru, İlhan Plastik, Falck İtfaiye.

H Grubu: Kimteks, Oğuz Tekstil, Panas Yapı, Elitaş, Özgüç Ambalaj, İnterglass.

 

25 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

 

Yaklaşık 35 bin kişinin istihdam edildiği Bölgede her yıl sanayici ve çalışanlarına büyük heyecan yaşatan futbol turnuvası, Yüreğir’de bulunan Simeranya Halı Sahası’nda oynanacak. 25 Şubat Pazar günü başlayacak olan turnuva sonunda ilk 3’e giren takımlara kupa verilecek. Ayrıca; şampiyonluk kupasını kaldıran takımın oyuncuları, birer madalya ve tüm altınla ödüllendirilecek. İkinci olan takımın oyuncuları birer madalya ve yarım, üçüncü olan takımın oyuncuları ise birer madalya ve çeyrek altının sahibi olacak. Gol kralının da çeyrek altınla ödüllendirileceği turnuvanın en centilmen takımına ise futbol topu hediye edilecek ve plaket verilecek.

 

25 Şubat 2018 Pazar günü başlayacak turnuvanın tüm gelişmeleri, haberleri ve duyuruları  www.aosbfutbolligi.com adresinden takip edilebilinecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.