7. Yönetim ve ekonomi bilimleri konferansı yapıldı

EĞİTİM 12.06.2017 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2043+ kez okundu.
 

7. Yönetim ve ekonomi bilimleri konferansı yapıldı

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneğiyle ortaklaşa düzenlenen Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansının 7.’sı Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.   ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Harun Arıkan, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (SOBİAD) Başkanı Prof. Dr. Coşkun Can Aktan’ın Konferans Başkanlığında, ÇÜ İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlter Ünlükaplan’ın Konferans Yürütme Kurulu Başkanlığında düzenlenen etkinlik saygı duruşunda bulunulması ardından da İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.   ÇÜ İİBF’nin 50. Kuruluş Yılı. Açılış Konuşmasını yapan Prof. Dr. Harun Arıkan, aynı zamanda ÇÜ İİBF’nin 50 Kuruluş yılını kutladıklarını belirterek, nitelikli öğrenciler yetiştiren evrensel sorunlar ile ülkenin ve bölgenin sorunlarına çözüm üretecek şekilde öğrenci odaklı kaliteli bir eğitim verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Arıkan, 7. Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansı kapsamında organizasyon ve yönetim, finansal iktisat, bankacılık, uluslararası ilişkiler, altyapı ekonomisi, toplam kalite, stratejik yönetim, kamu yönetimi, kriz ekonomisi, yoksulluk, işletme ekonomisi, işletme yönetimi, beşeri sermaye, uluslararası iktisat, dünya ekonomisi, enerji ekonomisi, finansal iktisat,  örgüt kültürü, örgütsel bağlılık, örgütsel vatandaşlık, örgüt ahlak ve vergi hukuku başlıkları altında 100’den fazla sunum yapılacağını ifade etti.   İşletme, Organizasyon, Yönetim, Ekonomi ve İlgili Alt-Disiplinlerde Çalışanlar Katıldı. Açılış konuşmasının ardından İşletme, Organizasyon, Yönetim, Ekonomi ve ilgili alt-disiplinlerde çalışmalar yapan bilim insanlarının, araştırmacıların, kamu ve özel sektörde görev yapan uzmanların katıldığı konferans ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonlarında paralel oturumlarla gerçekleştirildi. Bilim insanlarının, uygulamacıların ve üniversiteler dışındaki araştırmacıların yönetim ve ekonomi bilimlerinin muhtelif alt disiplinleri içerisinde yaptıkları teorik-analitik-deneysel ve ampirik araştırmaları sunmalarına olanak sağlamayı amaçlayan konferans sonunda gönderilen bildiriler hakemlik sürecinin ardından SOBİAD e- dergi arşivi içerisinde yer alan dergilerde yayınlanacak.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneğiyle ortaklaşa düzenlenen Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansının 7.’sı Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Harun Arıkan, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (SOBİAD) Başkanı Prof. Dr. Coşkun Can Aktan’ın Konferans Başkanlığında, ÇÜ İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlter Ünlükaplan’ın Konferans Yürütme Kurulu Başkanlığında düzenlenen etkinlik saygı duruşunda bulunulması ardından da İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

ÇÜ İİBF’nin 50. Kuruluş Yılı.

Açılış Konuşmasını yapan Prof. Dr. Harun Arıkan, aynı zamanda ÇÜ İİBF’nin 50 Kuruluş yılını kutladıklarını belirterek, nitelikli öğrenciler yetiştiren evrensel sorunlar ile ülkenin ve bölgenin sorunlarına çözüm üretecek şekilde öğrenci odaklı kaliteli bir eğitim verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Arıkan, 7. Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansı kapsamında organizasyon ve yönetim, finansal iktisat, bankacılık, uluslararası ilişkiler, altyapı ekonomisi, toplam kalite, stratejik yönetim, kamu yönetimi, kriz ekonomisi, yoksulluk, işletme ekonomisi, işletme yönetimi, beşeri sermaye, uluslararası iktisat, dünya ekonomisi, enerji ekonomisi, finansal iktisat,  örgüt kültürü, örgütsel bağlılık, örgütsel vatandaşlık, örgüt ahlak ve vergi hukuku başlıkları altında 100’den fazla sunum yapılacağını ifade etti.

 

İşletme, Organizasyon, Yönetim, Ekonomi ve İlgili Alt-Disiplinlerde Çalışanlar Katıldı.

Açılış konuşmasının ardından İşletme, Organizasyon, Yönetim, Ekonomi ve ilgili alt-disiplinlerde çalışmalar yapan bilim insanlarının, araştırmacıların, kamu ve özel sektörde görev yapan uzmanların katıldığı konferans ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonlarında paralel oturumlarla gerçekleştirildi.

Bilim insanlarının, uygulamacıların ve üniversiteler dışındaki araştırmacıların yönetim ve ekonomi bilimlerinin muhtelif alt disiplinleri içerisinde yaptıkları teorik-analitik-deneysel ve ampirik araştırmaları sunmalarına olanak sağlamayı amaçlayan konferans sonunda gönderilen bildiriler hakemlik sürecinin ardından SOBİAD e- dergi arşivi içerisinde yer alan dergilerde yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.