9.5 milyon TL nerede?

GÜNDEM 13.05.2018 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2545+ kez okundu.
 

9.5 milyon TL nerede?

  AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Yalçın Limoncu, Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden 7.4 milyon TL, Basın Yayın Müdürlüğü’nden ise 2.1 milyon lira tutarında fazladan harcanan toplam 9.5 milyon TL’nin akıbetini sordu. “ORTAYA ÇIKTI” Kültür Müdürlüğü’nün bütçesinin 12 milyon TL olduğunu fakat harcanan paranın 17.4 milyon TL olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Limoncu, “Burada fazla harcanan 7.4 milyon lira var. Basın Yayın Müdürlüğü bütçesi ise 4.8 milyon lira fakat 6.9 milyon lira harcanmış. Ortada fazladan harcanan 2.1 milyon lira var” dedi. “İNANMAYIN…” Ak Partili Yalçın Limoncu, 2017 bütçesinin nasıl ve nerelere harcadığının görüşüldüğü kesin hesap görüşmelerinde grubu adına yaptığı konuşmada, “2017 yıllık bütçesi 400 milyon TL’nin üzerinde. Gerçekleşen bütçe 295 milyon TL., nerede bu para? Seyhan’ın iyi yönetildiği, yatırımlar yapıldığı reklam ve propagandalarına inanmayın” dedi. İŞTE PERFORMANS Yatırımcı Müdürlük olan Fen İşleri Müdürlüğü’nün 121 milyon TL’lik bütçesinin 61 milyonunun kullandığını bildiren Limoncu,  “Performans ise 50. Seyhan’ın en çok ihtiyacı olan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün 13.3 milyon bütçesinin 3.2 milyonunu kullanmış. Buradaki performans da yüzde 30” diye konuştu.  “TABLO ORTADA” İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 13.1 milyonluk bütçesinin 4.3 milyonunu kullandığını, performansın yüzde 35 olduğunu savunan Yalçın Limoncu, “Tablo ve rakamlar ortada. Seyhan’ımızın şehircilik anlamında kalkınmasını sağlayacak olan ve harcanmayan paralar nerelere harcamış? Bunun açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

 

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Yalçın Limoncu, Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden 7.4 milyon TL, Basın Yayın Müdürlüğü’nden ise 2.1 milyon lira tutarında fazladan harcanan toplam 9.5 milyon TL’nin akıbetini sordu.

“ORTAYA ÇIKTI”

Kültür Müdürlüğü’nün bütçesinin 12 milyon TL olduğunu fakat harcanan paranın 17.4 milyon TL olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Limoncu, “Burada fazla harcanan 7.4 milyon lira var. Basın Yayın Müdürlüğü bütçesi ise 4.8 milyon lira fakat 6.9 milyon lira harcanmış. Ortada fazladan harcanan 2.1 milyon lira var” dedi.

“İNANMAYIN…”

Ak Partili Yalçın Limoncu, 2017 bütçesinin nasıl ve nerelere harcadığının görüşüldüğü kesin hesap görüşmelerinde grubu adına yaptığı konuşmada, “2017 yıllık bütçesi 400 milyon TL’nin üzerinde. Gerçekleşen bütçe 295 milyon TL., nerede bu para? Seyhan’ın iyi yönetildiği, yatırımlar yapıldığı reklam ve propagandalarına inanmayın” dedi.

İŞTE PERFORMANS

Yatırımcı Müdürlük olan Fen İşleri Müdürlüğü’nün 121 milyon TL’lik bütçesinin 61 milyonunun kullandığını bildiren Limoncu,  “Performans ise 50. Seyhan’ın en çok ihtiyacı olan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün 13.3 milyon bütçesinin 3.2 milyonunu kullanmış. Buradaki performans da yüzde 30” diye konuştu. 

“TABLO ORTADA”

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 13.1 milyonluk bütçesinin 4.3 milyonunu kullandığını, performansın yüzde 35 olduğunu savunan Yalçın Limoncu, “Tablo ve rakamlar ortada. Seyhan’ımızın şehircilik anlamında kalkınmasını sağlayacak olan ve harcanmayan paralar nerelere harcamış? Bunun açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.