INTERAKTİF PAZARLAMA ZİRVESİ BU KEZ ADANA’DA

GÜNDEM 12.10.2017 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1567+ kez okundu.
 

INTERAKTİF PAZARLAMA ZİRVESİ BU KEZ ADANA’DA

Satın almak yerine kiralamayı tercih eden şirketler öz kaynaklarını daha akılcı değerlendiriyor Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya verdiği desteği sürdürüyor. 12 Ekim’de Adana‘da düzenlenen IPZ Anadolu Zirvesi’nde konuşma yapan GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, araç satın almak yerine kiralamanın şirketlere sağladığı avantajlara dikkat çekti. Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama pazarının yenilikçi markası Garenta, Adana’da gerçekleştirilen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin (İPZ) de ana destekçisi oldu. Zirvede, GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu dünyada ve Türkiye’de otomotiv ve araç kiralama sektöründe yaşanan gelişmeleri özetleyerek, değişen tüketici davranışlarını ve bu doğrultuda şekillenen yeni iş modellerini değerlendirdi. Orçun Hafızoğlu, 120 bin lira değerinde araç satın almak isteyen bir şirketin araç bedelinin dışında banka kredisi faizi, kasko, trafik sigortası, MTV, bakım, arıza, lastik gibi farklı kalemlerdeki harcamalarla karşı karşıya kaldığına dikkat çekti. 3 senelik maliyet avantajı 30 bin liranın üzerinde 3 senelik bir kullanım sonunda, bu harcamalarla birlikte ikinci el satışta yaşanacak değer kaybının da göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade eden Hafızoğlu, “Tüm bunlarla birlikte aracın şirkete toplam maliyeti yaklaşık 73 bin lirayı buluyor. Oysa satın almak yerine kiralamayı tercih etseydi, aynı aracın 36 aylık maliyeti 42 bin 500 lira olacaktı. Dolayısıyla bu örnekteki gibi bir araçta, kiralamanın şirketlere 3 senelik maliyet avantajı 30 bin liranın üzerine çıkabiliyor” dedi. Garenta şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor Garenta’nın uzun dönem kiralama markası, GarentaPRO’nun Sat-Kirala kampanyasına dikkat çeken GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, şirket aracını Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren İkinciyeni.com’da satan firmaların, yenisini GarentaPRO’dan kiralamaları durumunda ilk ay ücret ödemeyeceklerini ifade etti. Hafızoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Biz kurumsal firmaların yanı sıra bireysel müşterilerin ve yeni kurulan şahıs şirketlerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Uzun dönem kiralama operasyonumuz GarentaPRO firmalara ciddi bir mali avantaj sağlıyor. Bu sayede araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan karşılayan müşteriler istedikleri para biriminden ödeme yapma imkânına sahip oluyor. Online kiralama sistemini tercih edenler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kolay şekilde kiralama imkânı bulabiliyor.”  

Satın almak yerine kiralamayı tercih eden şirketler öz kaynaklarını daha akılcı değerlendiriyor

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya verdiği desteği sürdürüyor. 12 Ekim’de Adana‘da düzenlenen IPZ Anadolu Zirvesi’nde konuşma yapan GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, araç satın almak yerine kiralamanın şirketlere sağladığı avantajlara dikkat çekti.

Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama pazarının yenilikçi markası Garenta, Adana’da gerçekleştirilen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin (İPZ) de ana destekçisi oldu.

Zirvede, GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu dünyada ve Türkiye’de otomotiv ve araç kiralama sektöründe yaşanan gelişmeleri özetleyerek, değişen tüketici davranışlarını ve bu doğrultuda şekillenen yeni iş modellerini değerlendirdi.

Orçun Hafızoğlu, 120 bin lira değerinde araç satın almak isteyen bir şirketin araç bedelinin dışında banka kredisi faizi, kasko, trafik sigortası, MTV, bakım, arıza, lastik gibi farklı kalemlerdeki harcamalarla karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

3 senelik maliyet avantajı 30 bin liranın üzerinde

3 senelik bir kullanım sonunda, bu harcamalarla birlikte ikinci el satışta yaşanacak değer kaybının da göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade eden Hafızoğlu, “Tüm bunlarla birlikte aracın şirkete toplam maliyeti yaklaşık 73 bin lirayı buluyor. Oysa satın almak yerine kiralamayı tercih etseydi, aynı aracın 36 aylık maliyeti 42 bin 500 lira olacaktı. Dolayısıyla bu örnekteki gibi bir araçta, kiralamanın şirketlere 3 senelik maliyet avantajı 30 bin liranın üzerine çıkabiliyor” dedi.

Garenta şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor

Garenta’nın uzun dönem kiralama markası, GarentaPRO’nun Sat-Kirala kampanyasına dikkat çeken GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, şirket aracını Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren İkinciyeni.com’da satan firmaların, yenisini GarentaPRO’dan kiralamaları durumunda ilk ay ücret ödemeyeceklerini ifade etti. Hafızoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Biz kurumsal firmaların yanı sıra bireysel müşterilerin ve yeni kurulan şahıs şirketlerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Uzun dönem kiralama operasyonumuz GarentaPRO firmalara ciddi bir mali avantaj sağlıyor. Bu sayede araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan karşılayan müşteriler istedikleri para biriminden ödeme yapma imkânına sahip oluyor. Online kiralama sistemini tercih edenler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kolay şekilde kiralama imkânı bulabiliyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.