A.DEMİRSPOR YÖNETİMİ İŞİ SIKI TUTUYOR

SPOR 09.06.2017 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2586+ kez okundu.
 

A.DEMİRSPOR YÖNETİMİ İŞİ SIKI TUTUYOR

Mavi-Lacivertli yönetim göreve geldiği günden bu yana mali konularda, özellikle transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.
Mehmet Gökoğlu başkanlığında göreve gelen Yeni yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Demirspor menfaatleri doğrultusunda uyumlu şekilde çalışıyor. Özellikle mali konularda temkinli davranan ve bütçe ile ilgili sıkıntıya yol açabilecek davranışlardan imtina eden Gökoğlu yönetimi, transfer konusunda hazırladığı şartnamelerle Demirspor’un menfaatleri doğrultusunda bir ilke imza atarak, koşulsuz şartsız tamamı Demirspor lehine olan sözleşmelerle yapılacak futbolcu transferlerinde, Kulübü zarara uğratmayacak işler yapma adına büyük özveri içerisinde. Teknik Direktör Giray Bulak ile tüm şartları Demirspor’un lehine bir sözleşme imzalayan, Transfer Komitesi, ilk icraatını bu şekilde yaptı. Futbolcu transferleri konusunda aynı tutum içerisinde hareket edecek olan Yönetim Kurulu, mavi-lacivertli formayı giyecek futbolcuları da Teknik direktör transferinde olduğu gibi, Demirspor menfaatlerini ön planda tutarak sözleşme imzalama kararlılığı içerisinde.          
Mavi-Lacivertli yönetim göreve geldiği günden bu yana mali konularda, özellikle transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Mehmet Gökoğlu başkanlığında göreve gelen Yeni yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Demirspor menfaatleri doğrultusunda uyumlu şekilde çalışıyor.

Özellikle mali konularda temkinli davranan ve bütçe ile ilgili sıkıntıya yol açabilecek davranışlardan imtina eden Gökoğlu yönetimi, transfer konusunda hazırladığı şartnamelerle Demirspor’un menfaatleri doğrultusunda bir ilke imza atarak, koşulsuz şartsız tamamı Demirspor lehine olan sözleşmelerle yapılacak futbolcu transferlerinde, Kulübü zarara uğratmayacak işler yapma adına büyük özveri içerisinde.

Teknik Direktör Giray Bulak ile tüm şartları Demirspor’un lehine bir sözleşme imzalayan, Transfer Komitesi, ilk icraatını bu şekilde yaptı. Futbolcu transferleri konusunda aynı tutum içerisinde hareket edecek olan Yönetim Kurulu, mavi-lacivertli formayı giyecek futbolcuları da Teknik direktör transferinde olduğu gibi, Demirspor menfaatlerini ön planda tutarak sözleşme imzalama kararlılığı içerisinde.    

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.