ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü

DÜNYA 06.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2112+ kez okundu.
 

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğunun çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğunun çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. İtfaiye yetkilileri, Houston'da inşaatı devam eden çok katlı binanın 13. katındaki merdiven boşluğunda çökme meydana geldiğini bildirdi. Çökme sonucu 3 işçinin yaşamını yitirdiğini kaydeden yetkililer, yaralanan bir kişinin de tedavi altına alındığını belirtti. Polisin binadaki çökme ile ilgili soruşturma başlattığı ifade edildi.

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğunun çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğunun çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

İtfaiye yetkilileri, Houston'da inşaatı devam eden çok katlı binanın 13. katındaki merdiven boşluğunda çökme meydana geldiğini bildirdi.

Çökme sonucu 3 işçinin yaşamını yitirdiğini kaydeden yetkililer, yaralanan bir kişinin de tedavi altına alındığını belirtti.

Polisin binadaki çökme ile ilgili soruşturma başlattığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.