ABDEST TERLİĞİ İLE CAMİDE POZ VERDİ!

GÜNDEM 19.02.2019 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2946+ kez okundu.
 

ABDEST TERLİĞİ İLE CAMİDE POZ VERDİ!

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, camiye abdest terliği ile girdi.
İNSANLARIN ALNINI SECDEYE KOYDUĞU YERDE TERLİKLE POZ VERDİ Karalar, Aliye İzzet Begoviç Bulvarı’ndaki Hacı Hasan ve Saliha Akgül Camii’ne geldi. Yanında bulunanların ayakkabılarını çıkardığı görülürken, kendisi abdest terliği giydi. Karalar, ibadet eden insanların alınlarını secdeye koyduğu yere abdest terliği ile girme saygısızlığı gösterdi. BUNUN SAYGISIZLIK OLDUĞUNU BİLMEYECEK KADAR ACİZ Mİ? Karalar, camiye terlikle girilmeyeceğini caminin saygınlığına aykırı olduğunu bilmiyor mu? Karalar,  müminlerin alınlarını koydukları yere, abdest terliği ile girmenin büyük bir saygısızlık olduğunu bilmeyecek kadar aciz mi?
Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, camiye abdest terliği ile girdi.

İNSANLARIN ALNINI SECDEYE KOYDUĞU YERDE TERLİKLE POZ VERDİ

Karalar, Aliye İzzet Begoviç Bulvarı’ndaki Hacı Hasan ve Saliha Akgül Camii’ne geldi. Yanında bulunanların ayakkabılarını çıkardığı görülürken, kendisi abdest terliği giydi. Karalar, ibadet eden insanların alınlarını secdeye koyduğu yere abdest terliği ile girme saygısızlığı gösterdi.

BUNUN SAYGISIZLIK OLDUĞUNU BİLMEYECEK KADAR ACİZ Mİ?

Karalar, camiye terlikle girilmeyeceğini caminin saygınlığına aykırı olduğunu bilmiyor mu? Karalar,  müminlerin alınlarını koydukları yere, abdest terliği ile girmenin büyük bir saygısızlık olduğunu bilmeyecek kadar aciz mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.