ABDİ İBRAHİM LİDERLERİ, DENEYİMLERİNİ SEKTÖRE TAŞIYOR

SAĞLIK-YAŞAM 12.10.2020 - 10:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1713+ kez okundu.
 

ABDİ İBRAHİM LİDERLERİ, DENEYİMLERİNİ SEKTÖRE TAŞIYOR

Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi, ilaç endüstrisinde başarılı bir pazarlama kariyeri hedefleyen ve kendini bu doğrultuda geliştirmek isteyenler için ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’nı hayata geçiriyor. Sektör lideri Abdi İbrahim’in kıdemli yöneticilerinin, deneyimlerini ve ilaç sektöründe pazarlama stratejilerini anlatacağı online sertifika programı 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor. Türk ilaç sektörüne genç yeteneklerin kazandırılması amacıyla Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi işbirliğiyle hazırlanan, pazarlama ve tanıtım stratejileri alanında sektörel dinamiklerinin aktarılacağı ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’ 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor. Sektörde kariyer yapmayı planlayan veya sektörde çalışırken kendini geliştirmek isteyen profesyonellere açık olan sertifika programında eğitimler, Abdi İbrahim’in üst düzey yöneticileri tarafından verilecek. Çevrimiçi platform üzerinde gerçekleştirilecek eğitimler, Cumartesi günleri 10:00 – 13:00 saatleri arasında yapılacak. Programa, yeni mezunlar (0-2 sene), asistan ürün müdürleri (0-2 yıl deneyim), 0-5 yıl deneyimi olan genç profesyoneller (pazarlama departmanı dışı olan ruhsatlandırma, satış vb. departmanlar) ve son sınıf üniversite öğrencileri katılabilecek. Ücretli olan programa Abdi İbrahim, sosyal sorumluluk çerçevesinde destek veriyor. Programı tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak. Abdi İbrahim Lider Takımının sektör tecrübesi ışığında hazırlanan Ürün Müdürü Sertifika programında; İlaç Endüstrisinin Temelleri, İlaç Endüstrisinde Düzenlemeler ve Kısıtlamalar Mediko-Marketing Yaklaşım, Pazarlama Planında Veri Analitiği ve Pazarlama Mükemmelliği, Satış Mükemmelliği, Strateji Oluşturma Süreci, Yeni Marka Geliştirme ve Lansman Süreci, Alternatif Kanallar: İlaç Endüstrisinde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya, Hasta Merkezli Pazarlama ve Sosyal Sorumluluk Projeleri, Pazarlama Yetkinlikleri, OTC Ürünlerinde Pazarlama, İlaç Endüstrisinde Gelecek Eğilimleri ve Küreselleşme eğitimleri verilecek.

Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi, ilaç endüstrisinde başarılı bir pazarlama kariyeri hedefleyen ve kendini bu doğrultuda geliştirmek isteyenler için ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’nı hayata geçiriyor. Sektör lideri Abdi İbrahim’in kıdemli yöneticilerinin, deneyimlerini ve ilaç sektöründe pazarlama stratejilerini anlatacağı online sertifika programı 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor.

Türk ilaç sektörüne genç yeteneklerin kazandırılması amacıyla Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi işbirliğiyle hazırlanan, pazarlama ve tanıtım stratejileri alanında sektörel dinamiklerinin aktarılacağı ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’ 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor.

Sektörde kariyer yapmayı planlayan veya sektörde çalışırken kendini geliştirmek isteyen profesyonellere açık olan sertifika programında eğitimler, Abdi İbrahim’in üst düzey yöneticileri tarafından verilecek. Çevrimiçi platform üzerinde gerçekleştirilecek eğitimler, Cumartesi günleri 10:00 – 13:00 saatleri arasında yapılacak. Programa, yeni mezunlar (0-2 sene), asistan ürün müdürleri (0-2 yıl deneyim), 0-5 yıl deneyimi olan genç profesyoneller (pazarlama departmanı dışı olan ruhsatlandırma, satış vb. departmanlar) ve son sınıf üniversite öğrencileri katılabilecek. Ücretli olan programa Abdi İbrahim, sosyal sorumluluk çerçevesinde destek veriyor. Programı tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Abdi İbrahim Lider Takımının sektör tecrübesi ışığında hazırlanan Ürün Müdürü Sertifika programında; İlaç Endüstrisinin Temelleri, İlaç Endüstrisinde Düzenlemeler ve Kısıtlamalar Mediko-Marketing Yaklaşım, Pazarlama Planında Veri Analitiği ve Pazarlama Mükemmelliği, Satış Mükemmelliği, Strateji Oluşturma Süreci, Yeni Marka Geliştirme ve Lansman Süreci, Alternatif Kanallar: İlaç Endüstrisinde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya, Hasta Merkezli Pazarlama ve Sosyal Sorumluluk Projeleri, Pazarlama Yetkinlikleri, OTC Ürünlerinde Pazarlama, İlaç Endüstrisinde Gelecek Eğilimleri ve Küreselleşme eğitimleri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.