Abdioğulları çalışanlarından Kızılay’a kök hücre bağışı

KÜLTÜR-SANAT 15.08.2017 - 13:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2543+ kez okundu.
 

Abdioğulları çalışanlarından Kızılay’a kök hücre bağışı

İş dünyası kök hücre bağışı kampanyalarıyla hastalara umut oluyor   Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) faaliyet gösteren Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş’nin çalışanları, Türk Kızılayı'na kök hücre bağışında bulunarak, nakil için bekleyen hastalara umut oldu. Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş’de, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı işbirliğiyle kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi. Türkiye’nin iyilik hareketi Kızılay’ın kök hücre nakli bekleyen hastalara umut olmak için yıl boyu devam ettirdiği kampanyaya firma çalışanları yoğun ilgi gösterdi.   “KÖK HÜCRE BAĞIŞINI ÖNEMSİYORUZ” AOSB başkanlığı görevini de yürüten Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, tüm personelin, Türk Kızılayı’na kök hücre bağışı yaparak, hayat kurtarma yolunda önemli bir adım attığını belirtti. Bazı hastalıkların tedavisinin yalnızca kök hücre nakli ile mümkün olduğundan Abdioğulları olarak bu konuyu çok önemsediklerini ifade eden Sütcü, “Umarız ki dokularımız birileriyle uyum sağlar ve hayatları kurtulmuş olur. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Kızılay çalışanlarına, bizi bilinçlendirdikleri ve bu iyilik hareketinde yer almamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.   BAĞIŞLAR UMUTLARI ARTIRIYOR Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kurumların, işletmelerin kök hücre konusuna sahip çıktığını ifade ederek, “Bu bağışlarla kök hücre nakli bekleyen hastaların umudu artıyor. Bu duyarlılığı gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kızılay Şube Başkanı Saygılı, etkinlik sonunda, AOSB ve Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sütcü’ye teşekkür plaketi takdim etti.   

İş dünyası kök hücre bağışı kampanyalarıyla hastalara umut oluyor

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) faaliyet gösteren Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş’nin çalışanları, Türk Kızılayı'na kök hücre bağışında bulunarak, nakil için bekleyen hastalara umut oldu.

Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş’de, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı işbirliğiyle kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi. Türkiye’nin iyilik hareketi Kızılay’ın kök hücre nakli bekleyen hastalara umut olmak için yıl boyu devam ettirdiği kampanyaya firma çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

 

“KÖK HÜCRE BAĞIŞINI ÖNEMSİYORUZ”

AOSB başkanlığı görevini de yürüten Abdioğulları Plastik ve Ambalaj San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, tüm personelin, Türk Kızılayı’na kök hücre bağışı yaparak, hayat kurtarma yolunda önemli bir adım attığını belirtti. Bazı hastalıkların tedavisinin yalnızca kök hücre nakli ile mümkün olduğundan Abdioğulları olarak bu konuyu çok önemsediklerini ifade eden Sütcü, “Umarız ki dokularımız birileriyle uyum sağlar ve hayatları kurtulmuş olur. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Kızılay çalışanlarına, bizi bilinçlendirdikleri ve bu iyilik hareketinde yer almamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAĞIŞLAR UMUTLARI ARTIRIYOR

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kurumların, işletmelerin kök hücre konusuna sahip çıktığını ifade ederek, “Bu bağışlarla kök hücre nakli bekleyen hastaların umudu artıyor. Bu duyarlılığı gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Saygılı, etkinlik sonunda, AOSB ve Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sütcü’ye teşekkür plaketi takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.