Abdioğulları Resim Yarışması Sonuçlandı

GÜNDEM 08.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2217+ kez okundu.
 

Abdioğulları Resim Yarışması Sonuçlandı

  ADANA /  Teknolojinin olumsuz etkileri ve sağlıklı beslenme temalarını içeren resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde “Pabuçlarını Arayan Soytarılar” adlı çocuk oyunu sahnelendi.   Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden birisi olan Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş  tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resim Yarışması sonuçlandı.    “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Teknolojinin Çocuklar Üzerindeki Olumsuz Etkisi ve Sağlıklı Beslenme “temalarının işlendiği resimlerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu kazananlar düzenlenen törenle açıklandı.   Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende, 6 – 9 ile 10 – 13 yaş grupları arasında düzenlenen yarışmaya katılan 76 resim arasından ilk üç dereceye girenlere ödülleri İnsan Kaynakları Müdürü Işık Gül Özdoğan tarafından verildi.   6 – 9  yaş grubunda birinciliği Efe Buğra Yaşar, ikinciliği Arda Zeybek, üçüncülüğü ise Muhammed Veysi Aksoy kazandı.10-13 yaş grubunda ise ilk üç dereceyi Mert Ömer Ateş, Nehir Basatoğrul ile Hamza Uçak kazandı.   Her katagoride birincilere 1500 TL, ikincilere 1000 TL, üçüncülere ise 500 TL değerinde hediye çeki verildi.  

 

ADANA /  Teknolojinin olumsuz etkileri ve sağlıklı beslenme temalarını içeren resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde “Pabuçlarını Arayan Soytarılar” adlı çocuk oyunu sahnelendi.

 

Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden birisi olan Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş  tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resim Yarışması sonuçlandı. 

 

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Teknolojinin Çocuklar Üzerindeki Olumsuz Etkisi ve Sağlıklı Beslenme “temalarının işlendiği resimlerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu kazananlar düzenlenen törenle açıklandı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende, 6 – 9 ile 10 – 13 yaş grupları arasında düzenlenen yarışmaya katılan 76 resim arasından ilk üç dereceye girenlere ödülleri İnsan Kaynakları Müdürü Işık Gül Özdoğan tarafından verildi.

 

6 – 9  yaş grubunda birinciliği Efe Buğra Yaşar, ikinciliği Arda Zeybek, üçüncülüğü ise Muhammed Veysi Aksoy kazandı.10-13 yaş grubunda ise ilk üç dereceyi Mert Ömer Ateş, Nehir Basatoğrul ile Hamza Uçak kazandı.

 

Her katagoride birincilere 1500 TL, ikincilere 1000 TL, üçüncülere ise 500 TL değerinde hediye çeki verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.