Abdullah Amca’yı görenler polisi arasın!

GÜNDEM 19.07.2019 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2240+ kez okundu.
 

Abdullah Amca’yı görenler polisi arasın!

  Oğluna ait Mersin’in Silifke ilçesi Susanoğlu mahallesindeki yazlığından ayrılan 85 yaşındaki Abdullah Burnukel’den 15 gündür haber alınamıyor. Yaşlı adamın yakınları, gören ya da yerini bilenlerin polise haber vermelerini istiyor.  Alzaymır hastası babasının 6 Temmuz Cumartesi günü yazlıktan ayrıldığını anlatan Sadık Burnukel, her yeri aradıklarını ancak bugüne kadar hiçbir olumlu sonuç alamaklarını bildirdi. Burnukel, “Kaybolduğunu anladığımız andan itibaren aramaya başladık. Her yere fotoğraflarını yapıştırdık ancak 14 gündür hiçbir haber alamıyoruz. Babamın yerini bilen ya da görenlerin polise, jandarmaya ya da 0 543 5354717 numaralı telefona haber vermelerini bekliyoruz.” dedi.

 

Oğluna ait Mersin’in Silifke ilçesi Susanoğlu mahallesindeki yazlığından ayrılan 85 yaşındaki Abdullah Burnukel’den 15 gündür haber alınamıyor. Yaşlı adamın yakınları, gören ya da yerini bilenlerin polise haber vermelerini istiyor. 
Alzaymır hastası babasının 6 Temmuz Cumartesi günü yazlıktan ayrıldığını anlatan Sadık Burnukel, her yeri aradıklarını ancak bugüne kadar hiçbir olumlu sonuç alamaklarını bildirdi. Burnukel, “Kaybolduğunu anladığımız andan itibaren aramaya başladık. Her yere fotoğraflarını yapıştırdık ancak 14 gündür hiçbir haber alamıyoruz. Babamın yerini bilen ya da görenlerin polise, jandarmaya ya da 0 543 5354717 numaralı telefona haber vermelerini bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.