ACILI ANNE BALÇİÇEK İLTER’İN KOLLARINDA BAYILDI

02.06.2018 - 10:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2171+ kez okundu.
 

ACILI ANNE BALÇİÇEK İLTER’İN KOLLARINDA BAYILDI

      Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında 13 gündür kayıp olan Tuğçe S. bulundu. Olay Yeri ekibi aldıkları bir ihbarla dört ay önce evlenen ve evinden kaçan Tuğçe’yi Tekirdağ’da buldu. Kızının hayatından şüphe eden anne Günay Hanım, programa başvurarak Balçiçek İlter’den yardım istedi. İddialara göre Tuğçe S. 13 yaşındaki Melek ile birlikte ortadan kaybolmuştu.   CANLI YAYINDA POLİS BASKINI YAPILDI Olay Yeri ekibi, gelen ihbarı değerlendirerek emniyet güçlerine haber verdi. Emniyet güçleri, Tuğçe ve Melek’in bulunduğu eve baskın yaptı. Canlı yayına yansıyan görüntülerde 13 gündür kayıp olan Tuğçe S. ve 13 yaşındaki Melek bulundu. Kızını polis aracına binerken gören anne Günay Hanım, Balçiçek İlter’in kollarında bayıldı.          

 

 

 

Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında 13 gündür kayıp olan Tuğçe S. bulundu.

Olay Yeri ekibi aldıkları bir ihbarla dört ay önce evlenen ve evinden kaçan Tuğçe’yi Tekirdağ’da buldu.

Kızının hayatından şüphe eden anne Günay Hanım, programa başvurarak Balçiçek İlter’den yardım istedi. İddialara göre Tuğçe S. 13 yaşındaki Melek ile birlikte ortadan kaybolmuştu.

 

CANLI YAYINDA POLİS BASKINI YAPILDI

Olay Yeri ekibi, gelen ihbarı değerlendirerek emniyet güçlerine haber verdi. Emniyet güçleri, Tuğçe ve Melek’in bulunduğu eve baskın yaptı. Canlı yayına yansıyan görüntülerde 13 gündür kayıp olan Tuğçe S. ve 13 yaşındaki Melek bulundu. Kızını polis aracına binerken gören anne Günay Hanım, Balçiçek İlter’in kollarında bayıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.