Açık havaların son yıldızı Ekim Festivali olacak!

DÜNYA 06.10.2018 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1405+ kez okundu.
 

Açık havaların son yıldızı Ekim Festivali olacak!

  Açık havanın keyfini son kez yaşamak isteyenler için sımsıcak bir ortamda unutulmaz bir ambiyans yaratacak olan Ekim Festivali, 13-14 Ekim’de son açık hava aktivitesi olarak meraklılarını UNIQ İstanbul’un yemyeşil doğasına davet ediyor. İstanbul’un merkezinde doğayla iç içe ortamıyla herkesin favorisi haline gelen UNIQ İstanbul, 13-14 Ekim’de açık hava sezonunun son etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Farklı lezzetleri tatmak ve iki farklı sahnede birbirinden özel performanslara şahitlik etmek isteyenler Ekim Festivali’nde benzersiz bir deneyim yaşayacak. Almanya’nın en meşhur festivali Octoberfest’in rüzgarını İstanbul’a taşıyacak olan Ekim Festivali, değişik lezzetler arayanların 2 gün boyunca gerçekleştirilecek özel tadımlarla damak zevkine hitap edecek. Özel lezzetlerin yanında gezici orkestralar eşliğinde içeceklerini yudumlayan katılımcılar aynı zamanda sevdiği birçok sanatçının sahne performanslarını da izleme şansı bulacak. 13 Ekim’de Mabel Matiz, Jabbar, SuitUp, Erdem Akakçe, Discolog ve Esaslı Band’in performanslarıyla hareketlenecek Ekim Festivali, 14 Ekim’de de Gazapizm, Baba Zula, Sattas, Luxus, Kozmonot Osman vePulseBand’in sahnelerine ev sahipliği yapacak. Kurulacak pazar yerinde özel butikler ve dükkanların da yer alacağı “Ekim Festivali”, festival ruhuna uygun olarak eğlenceli dekorlarla hazırlanan alanda yarışmalar ve sürpriz etkinlikler ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazır. Ana Sahne, Çadır Sahne ve gezici orkestraları ile 13-14 Ekim’de Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ‘Ekim Festivali’nin gün boyu sürecek tadımlarının, yarışmalarının ve müzik ziyafetininkeyfine varmak için biletlere www.biletix.com adresinden, detaylı tüm bilgilere ise www.uniqistanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.      

 

Açık havanın keyfini son kez yaşamak isteyenler için sımsıcak bir ortamda unutulmaz bir ambiyans yaratacak olan Ekim Festivali, 13-14 Ekim’de son açık hava aktivitesi olarak meraklılarını UNIQ İstanbul’un yemyeşil doğasına davet ediyor.

İstanbul’un merkezinde doğayla iç içe ortamıyla herkesin favorisi haline gelen UNIQ İstanbul, 13-14 Ekim’de açık hava sezonunun son etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Farklı lezzetleri tatmak ve iki farklı sahnede birbirinden özel performanslara şahitlik etmek isteyenler Ekim Festivali’nde benzersiz bir deneyim yaşayacak.

Almanya’nın en meşhur festivali Octoberfest’in rüzgarını İstanbul’a taşıyacak olan Ekim Festivali, değişik lezzetler arayanların 2 gün boyunca gerçekleştirilecek özel tadımlarla damak zevkine hitap edecek. Özel lezzetlerin yanında gezici orkestralar eşliğinde içeceklerini yudumlayan katılımcılar aynı zamanda sevdiği birçok sanatçının sahne performanslarını da izleme şansı bulacak. 13 Ekim’de Mabel Matiz, Jabbar, SuitUp, Erdem Akakçe, Discolog ve Esaslı Band’in performanslarıyla hareketlenecek Ekim Festivali, 14 Ekim’de de Gazapizm, Baba Zula, Sattas, Luxus, Kozmonot Osman vePulseBand’in sahnelerine ev sahipliği yapacak.

Kurulacak pazar yerinde özel butikler ve dükkanların da yer alacağı “Ekim Festivali”, festival ruhuna uygun olarak eğlenceli dekorlarla hazırlanan alanda yarışmalar ve sürpriz etkinlikler ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazır. Ana Sahne, Çadır Sahne ve gezici orkestraları ile 13-14 Ekim’de Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ‘Ekim Festivali’nin gün boyu sürecek tadımlarının, yarışmalarının ve müzik ziyafetininkeyfine varmak için biletlere www.biletix.com adresinden, detaylı tüm bilgilere ise www.uniqistanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.