“Acımız Büyük, Milletimizin başı Sağ Olsun”

KÜLTÜR-SANAT 03.06.2017 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2068+ kez okundu.
 

“Acımız Büyük, Milletimizin başı Sağ Olsun”

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca Başsağlığı mesajı yayınladı
    ADANA- Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, askeri helikopter kazasında şehit olan, kahraman askerimizle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Kutluca yaptığı  yazılı açıklamasında, ‘’Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve üç dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen askeri helikopterde bulunan biri  tümen komutanı olmak üzere, 13 kahraman askerimizin şehit olması çok üzücü, elim bir olaydır.  Bu talihsiz olay hepimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. Türkiye’yi  acı ve üzüntüye boğan bu kazadan önce, milletimizin huzur ve güvenliğini, birlik ve beraberliğini sağlamak  amacıyla, bölücü terör örgütleri ile gece gündüz mücadele eden o kahraman şehit askerlerimize  Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum.’’ dedi.
TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca Başsağlığı mesajı yayınladı

 

 

ADANA- Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, askeri helikopter kazasında şehit olan, kahraman askerimizle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Kutluca yaptığı  yazılı açıklamasında, ‘’Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve üç dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen askeri helikopterde bulunan biri  tümen komutanı olmak üzere, 13 kahraman askerimizin şehit olması çok üzücü, elim bir olaydır.  Bu talihsiz olay hepimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. Türkiye’yi  acı ve üzüntüye boğan bu kazadan önce, milletimizin huzur ve güvenliğini, birlik ve beraberliğini sağlamak  amacıyla, bölücü terör örgütleri ile gece gündüz mücadele eden o kahraman şehit askerlerimize  Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.