Adaletiniz bu mu?

SİYASET 21.12.2017 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1506+ kez okundu.
 

Adaletiniz bu mu?

  CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, pırlanta, elmas, milyon dolarlık yatlardan ÖTV alınmazken, bin bir emek verip ürünü hasat eden çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV alındığını belirterek, “Adaletiniz bu mu?” diye sordu.  “ÇİFTÇİNİN ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK? “ Özdiş, TBMM’de yaptığı konuşmada, “Bir çiftçinin traktörünün ülke ekonomisine yarattığı katma değeri düşünün, bir de herhangi bir işadamının yatının yaktığı ÖTV’siz mazotu… Adaletiniz bu mu? Peki; dünyanın en pahalı mazotunu kullanan çiftçimizin çektiği çile ne zaman bitecek?” dedi. “LİMONOTADAN BİLE ÖTV ALIYORSUNUZ” Limonata, gazoz, meyve suyu gibi ürünlerin bile ÖTV kapsamına alındığını anımsatan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Basit bir limonatadan bile özel tüketim vergisi alınacak. Doğal gazdan, güneş kreminden ÖTV alıyorsunuz ancak pırlanta ve elmasta ÖTV sıfır” diye konuştu.

 

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, pırlanta, elmas, milyon dolarlık yatlardan ÖTV alınmazken, bin bir emek verip ürünü hasat eden çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV alındığını belirterek, “Adaletiniz bu mu?” diye sordu. 
“ÇİFTÇİNİN ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK? “
Özdiş, TBMM’de yaptığı konuşmada, “Bir çiftçinin traktörünün ülke ekonomisine yarattığı katma değeri düşünün, bir de herhangi bir işadamının yatının yaktığı ÖTV’siz mazotu… Adaletiniz bu mu? Peki; dünyanın en pahalı mazotunu kullanan çiftçimizin çektiği çile ne zaman bitecek?” dedi.
“LİMONOTADAN BİLE ÖTV ALIYORSUNUZ”
Limonata, gazoz, meyve suyu gibi ürünlerin bile ÖTV kapsamına alındığını anımsatan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Basit bir limonatadan bile özel tüketim vergisi alınacak. Doğal gazdan, güneş kreminden ÖTV alıyorsunuz ancak pırlanta ve elmasta ÖTV sıfır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.