ADAMOB OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1129+ kez okundu.
 

ADAMOB OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

  Adana Barosu, Adana Diş Hekimleri Odası, Adana Mali Müşavirler Odası, Adana Veteriner Hekimler Odası, Adana Eczacı Odası, Adana Tabip Odası, ve TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulundan oluşan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği'nin (ADAMOB) başkanları bir araya geldi.   Dönem sözcüsü Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler başkanlığında yapılan olağan toplantıda Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Güney Yılmaz, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse ve TMMOB İKK İl Sekreteri Erol Salman yer aldı.   Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan’ın mazereti nedeniyle yer almadığı toplantıda ülke ve kent gündemi hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Yapılacak etkinlik ve ortak çalışmalar ele alındı. Ayrıca, yerelde yaşanan sorunların çözümlerine ilişkin olarak yerel yönetimlere, belediyelere ve Kent Konseylerine önerilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.   Adana’da okul öncesi çocukların okullaşma oranının yüzde 25 olması nedeniyle bu oranın yeterli olmadığı, katılımı artırmaya yönelik yeni okulların yapılmasının yanında mevcut okullarda anasınıfları açmak, anaokullarındaki öğrenci sayısını arttırmak, özellikle sosyoekonomik düzeyi düşük bölgelerde bulunan öğrencileri değişik projelerle desteklemek ve velilerimizi bu konuda bilinçlendirerek, o çocukların okullaşmasını sağlamak gibi hep birlikte yoğun bir çalışma yapılmasının önemli ve değerli olduğuna dikkat çekildi.  Bu konuda belediyelerle görüşme yapılması, kreşlerin artırılması noktasında çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

 

Adana Barosu, Adana Diş Hekimleri Odası, Adana Mali Müşavirler Odası, Adana Veteriner Hekimler Odası, Adana Eczacı Odası, Adana Tabip Odası, ve TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulundan oluşan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği'nin (ADAMOB) başkanları bir araya geldi.

 

Dönem sözcüsü Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler başkanlığında yapılan olağan toplantıda Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Güney Yılmaz, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse ve TMMOB İKK İl Sekreteri Erol Salman yer aldı.

 

Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan’ın mazereti nedeniyle yer almadığı toplantıda ülke ve kent gündemi hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Yapılacak etkinlik ve ortak çalışmalar ele alındı. Ayrıca, yerelde yaşanan sorunların çözümlerine ilişkin olarak yerel yönetimlere, belediyelere ve Kent Konseylerine önerilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Adana’da okul öncesi çocukların okullaşma oranının yüzde 25 olması nedeniyle bu oranın yeterli olmadığı, katılımı artırmaya yönelik yeni okulların yapılmasının yanında mevcut okullarda anasınıfları açmak, anaokullarındaki öğrenci sayısını arttırmak, özellikle sosyoekonomik düzeyi düşük bölgelerde bulunan öğrencileri değişik projelerle desteklemek ve velilerimizi bu konuda bilinçlendirerek, o çocukların okullaşmasını sağlamak gibi hep birlikte yoğun bir çalışma yapılmasının önemli ve değerli olduğuna dikkat çekildi.  Bu konuda belediyelerle görüşme yapılması, kreşlerin artırılması noktasında çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.