ADANA AK PARTİ ESKİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ASUMAN TEKİN OĞLUNU EVLENDİRDİ

GÜNDEM 16.09.2019 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2608+ kez okundu.
 

ADANA AK PARTİ ESKİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ASUMAN TEKİN OĞLUNU EVLENDİRDİ

  Adana Ak Parti İl Kadın Kollarını yıllarca başarıyla yapan, 2015 yılında Adana Ak Parti 7 sıra. Milletvekili adayı olan Mimar Asuman Mekin, oğlu Abdülkadir Tekin’i geçtiğimiz günlerde, Atosev’de dostlarının ve yakınlarının katılımıyla, muhteşem bir kır düğünü yaparak evlendirdi. Abdülkadir Tekin Endüstri Mühendisi, güzeller güzeli gelin Hande Araz ise Marmara Üniversitesi Tarih mezunu ve lisans üstü öğrencisi.     Adana’nın tanınmış kadın siyasetçilerinden ve yıllarca Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı yapan, 2015 yılı Ak Parti 7. Sıra Milletvekili adayı olan Asuman Tekin, Atosev’de muhteşem bir kır düğünü yaparak Endüstri Mühendisi oğlu Abdülkadir Tekin’i, Hande Araz ile evlendirdi. Kına Sultan Düğün Salonunda bayanlara özel yapıldıktan sonra, düğünde Atosev’de yapıldı. 8 Eylül’de dünya evine giren Abdülkadir, Hande Tekin çifti mutluluklarına diyecek yoktu. Baba Ergun Tekin oğlunu pistte yalnız bırakmayarak bol bol oynadı.   Oğlunu evlendiren tekin çifti; “İlk düğünümüz. Oğlumuz Abdülkadir tekin, güzel kızımız Hande Araz’la dünya evine girdi. Allah herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Düğüne katılan herkese çok teşekkür ediyorum, hepsi bizim için çok değerli insanlar” diyerek duygularını dile getirdiler.   Düğüne çok sayıda Ak Parti Milletvekillerinden telgraf ve çelenk geldi. Birçok siyasetçi ve kadın siyasetçilerin katılması dikkatlerden kaçmadı. Adana Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve ekibi, Kozan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Poyraz ve ekibi de düğünde yerini aldı. Düğün Atosev tesislerinde oldu.  Gelin ve damadı yakın arkadaşları yalnız koymadı, daha sonra tekin çiftçi masaları dolaşarak, ‘konuklarına hoş geldin’ dedi.    

 

Adana Ak Parti İl Kadın Kollarını yıllarca başarıyla yapan, 2015 yılında Adana Ak Parti 7 sıra. Milletvekili adayı olan Mimar Asuman Mekin, oğlu Abdülkadir Tekin’i geçtiğimiz günlerde, Atosev’de dostlarının ve yakınlarının katılımıyla, muhteşem bir kır düğünü yaparak evlendirdi. Abdülkadir Tekin Endüstri Mühendisi, güzeller güzeli gelin Hande Araz ise Marmara Üniversitesi Tarih mezunu ve lisans üstü öğrencisi.

 

 

Adana’nın tanınmış kadın siyasetçilerinden ve yıllarca Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı yapan, 2015 yılı Ak Parti 7. Sıra Milletvekili adayı olan Asuman Tekin, Atosev’de muhteşem bir kır düğünü yaparak Endüstri Mühendisi oğlu Abdülkadir Tekin’i, Hande Araz ile evlendirdi.

Kına Sultan Düğün Salonunda bayanlara özel yapıldıktan sonra, düğünde Atosev’de yapıldı. 8 Eylül’de dünya evine giren Abdülkadir, Hande Tekin çifti mutluluklarına diyecek yoktu. Baba Ergun Tekin oğlunu pistte yalnız bırakmayarak bol bol oynadı.

 

Oğlunu evlendiren tekin çifti; “İlk düğünümüz. Oğlumuz Abdülkadir tekin, güzel kızımız Hande Araz’la dünya evine girdi. Allah herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Düğüne katılan herkese çok teşekkür ediyorum, hepsi bizim için çok değerli insanlar” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Düğüne çok sayıda Ak Parti Milletvekillerinden telgraf ve çelenk geldi. Birçok siyasetçi ve kadın siyasetçilerin katılması dikkatlerden kaçmadı. Adana Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve ekibi, Kozan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Poyraz ve ekibi de düğünde yerini aldı. Düğün Atosev tesislerinde oldu.  Gelin ve damadı yakın arkadaşları yalnız koymadı, daha sonra tekin çiftçi masaları dolaşarak, ‘konuklarına hoş geldin’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.