ADANA ANADOLU LİSELİLER EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULUNDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

GÜNDEM 06.09.2019 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1899+ kez okundu.
 

ADANA ANADOLU LİSELİLER EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULUNDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

  Adana Anadolu Liseliler Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuğana Akbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, Adana Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve mezunlarına eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları maddi ve manevi desteği sağlamak amacıyla kurulan vakfın yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediğini ifade etti. Vakıf Başkanı Tuğana Akbaş’tan gerçekleştirecekleri faaliyet hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, yapacakları çalışmalarda desteklerinin tam olduğunu dile getirdi. Adana Anadolu Liseliler Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuğana Akbaş ise kabulü ve desteklerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini belirtti.

 

Adana Anadolu Liseliler Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuğana Akbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, Adana Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve mezunlarına eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları maddi ve manevi desteği sağlamak amacıyla kurulan vakfın yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediğini ifade etti.

Vakıf Başkanı Tuğana Akbaş’tan gerçekleştirecekleri faaliyet hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, yapacakları çalışmalarda desteklerinin tam olduğunu dile getirdi.

Adana Anadolu Liseliler Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuğana Akbaş ise kabulü ve desteklerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.