ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

EĞİTİM 23.09.2017 - 07:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1817+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

  BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK: “BAROMUZ VE HUKUK CAMİAMIZ DAHA DA GÜÇLENDİ” 22.09.2017 Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Aslıhan Çekmez, İzzettin Sonkaya, Ayça Akbulut, Burak Manga, Emre Aktaş, Hatice Gökçe Üstündağ ve Berfin Refika Ozan’a Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen törenle; meslek yemini ve cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnameleri takdim edildi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretim hayatının meyvelerinin alındığı günlerden birini daha yaşadıklarını belirterek, “Her birinize hiçbir bir karşılık beklemeksizin bugüne gelmenize maddi ve manevi  tüm olanaklarını sunan, emek harcayan ve şu anda karşımda bizlere ışıltılı gözlerle bakan ailelerinizi kutluyorum. Ruhsatın gerçek sahibi ailelerdir. Staj yapılan büro avukatı ile yardımcı personellerini de ayrıca kutlarım. Bu güzel tablo ile baromuz ve hukuk camiamız daha da güçlendi. Hepiniz 4 bin yıllık geçmişi olan bir mesleği ifa edeceksiniz. Avukatlık; saygınlık ile birlikte  ekonomik olarak da iyi  seviyelere ulaşabileceğiniz bir meslektir. Sadece birey olarak kendinizi değil, savunma mesleğini temsil ettiğinizi asla unutmayın. Keyifli ve başarılı bir meslek yaşamı diliyorum ” dedi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün konuşmasının ardından ruhsat alan genç hukukçulara ruhsatları takdim edildi. Genç hukukçulara cübbelerini;  Av. Ülkü Tolunay, Av. Meryem Türktekin, Av. Veli Küçük, Av. Murat Ayhan Benlice, Av. Tülay İstek, Av. Tuğçe Nermin Türk ve Av. Kürşat Akdoğan giydirdi.

 

BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK:

“BAROMUZ VE HUKUK CAMİAMIZ DAHA DA GÜÇLENDİ”

22.09.2017

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Aslıhan Çekmez, İzzettin Sonkaya, Ayça Akbulut, Burak Manga, Emre Aktaş, Hatice Gökçe Üstündağ ve Berfin Refika Ozan’a Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen törenle; meslek yemini ve cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnameleri takdim edildi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretim hayatının meyvelerinin alındığı günlerden birini daha yaşadıklarını belirterek, “Her birinize hiçbir bir karşılık beklemeksizin bugüne gelmenize maddi ve manevi  tüm olanaklarını sunan, emek harcayan ve şu anda karşımda bizlere ışıltılı gözlerle bakan ailelerinizi kutluyorum. Ruhsatın gerçek sahibi ailelerdir. Staj yapılan büro avukatı ile yardımcı personellerini de ayrıca kutlarım. Bu güzel tablo ile baromuz ve hukuk camiamız daha da güçlendi. Hepiniz 4 bin yıllık geçmişi olan bir mesleği ifa edeceksiniz. Avukatlık; saygınlık ile birlikte  ekonomik olarak da iyi  seviyelere ulaşabileceğiniz bir meslektir. Sadece birey olarak kendinizi değil, savunma mesleğini temsil ettiğinizi asla unutmayın. Keyifli ve başarılı bir meslek yaşamı diliyorum ” dedi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün konuşmasının ardından ruhsat alan genç hukukçulara ruhsatları takdim edildi. Genç hukukçulara cübbelerini;  Av. Ülkü Tolunay, Av. Meryem Türktekin, Av. Veli Küçük, Av. Murat Ayhan Benlice, Av. Tülay İstek, Av. Tuğçe Nermin Türk ve Av. Kürşat Akdoğan giydirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.