ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1772+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

  Adana Barosu’nda ruhsat mutluluğu ve heyecanı yaşandı. Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleştirilen törenle, staj dönemlerini başarıyla tamamlayan; Salih Birol, Ali Karacan, Kadir Alday, Emre Avcılı, Görkem Mavruk ve Mustafa Varol Güner ruhsatlarını aldılar. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşlarının ailelerini ve staj yapılan büro avukatlarını kutladı ve “Bu başarının gerçek sahibi ailelerdir. Çocuklarınız da sizleri mahcup etmediler. Bu emeğinizi karşılıksız bırakmadılar” dedi. Avukatlık mesleğinin sadece dosya kapakları içerisinde, duruşma salonlarında ve adliye koridorları arasında yapılacak bir meslek olmadığını ifade eden Av. Küçük, “Uluslararası sözleşmelerin ve yasaların avukatlara, insan hakları, hukuk devleti noktasında, sosyal ve toplumsal olaylara, içerisinde yaşadıkları topluma karşı hassasiyet gösterilmesi gereken bir misyon yüklemektedir. Biz bu sorumluluğumuzu Adana Barosu olarak yerine getirmekteyiz. Tavırlı, cesur ve dik duruşumuzla bu sorumluluğu her zaman gösterdik ve gösteriyoruz” dedi.   ADLİYE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ TÖRENDEYDİ. Adana 11. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü İsmet Güner’in oğlu Mustafa Varol Güner’in ruhsat mutluluğuna adliyede görev yapan 3. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Faruk Çibik, 6. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Saliha Abuş, 11. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Nesrin İlkbahar ile birçok kalem personeli de ortak oldular.                    

 

Adana Barosu’nda ruhsat mutluluğu ve heyecanı yaşandı. Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleştirilen törenle, staj dönemlerini başarıyla tamamlayan; Salih Birol, Ali Karacan, Kadir Alday, Emre Avcılı, Görkem Mavruk ve Mustafa Varol Güner ruhsatlarını aldılar.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşlarının ailelerini ve staj yapılan büro avukatlarını kutladı ve “Bu başarının gerçek sahibi ailelerdir. Çocuklarınız da sizleri mahcup etmediler. Bu emeğinizi karşılıksız bırakmadılar” dedi.

Avukatlık mesleğinin sadece dosya kapakları içerisinde, duruşma salonlarında ve adliye koridorları arasında yapılacak bir meslek olmadığını ifade eden Av. Küçük, “Uluslararası sözleşmelerin ve yasaların avukatlara, insan hakları, hukuk devleti noktasında, sosyal ve toplumsal olaylara, içerisinde yaşadıkları topluma karşı hassasiyet gösterilmesi gereken bir misyon yüklemektedir. Biz bu sorumluluğumuzu Adana Barosu olarak yerine getirmekteyiz. Tavırlı, cesur ve dik duruşumuzla bu sorumluluğu her zaman gösterdik ve gösteriyoruz” dedi.

 

ADLİYE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ TÖRENDEYDİ.

Adana 11. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü İsmet Güner’in oğlu Mustafa Varol Güner’in ruhsat mutluluğuna adliyede görev yapan 3. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Faruk Çibik, 6. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Saliha Abuş, 11. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Nesrin İlkbahar ile birçok kalem personeli de ortak oldular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.