ADANA BAROSUNDAN RUHSAT HEYECANI YAŞANDI.

EĞİTİM 16.09.2017 - 07:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1995+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDAN RUHSAT HEYECANI YAŞANDI.

    Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Oğuzhan Başaranoğlu ile Büşra Yılmaz, meslek yemini ederek, cübbelerini giydikten sonra ruhsatnamelerini aldılar. Başkanlık odasında gerçekleşen törende konuşan Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, genç meslektaşlarını ve ruhsatın ‘gerçek sahibi’ ailelerini kutladığını ifade etti. Av. Gümüş, bugün vefat ederek aramızdan ayrılan Av. Dursun Şeker’i de saygı ile andı. Törende genç hukukçulara cübbelerini Av. Mehmet Ay giydirdi. Törene Adana Barosu Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Özge Doğan İşcan ile genç hukukçuların ailesi ve sevenleri de katıldı.  

 

 

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Oğuzhan Başaranoğlu ile Büşra Yılmaz, meslek yemini ederek, cübbelerini giydikten sonra ruhsatnamelerini aldılar.

Başkanlık odasında gerçekleşen törende konuşan Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, genç meslektaşlarını ve ruhsatın ‘gerçek sahibi’ ailelerini kutladığını ifade etti. Av. Gümüş, bugün vefat ederek aramızdan ayrılan Av. Dursun Şeker’i de saygı ile andı.

Törende genç hukukçulara cübbelerini Av. Mehmet Ay giydirdi. Törene Adana Barosu Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Özge Doğan İşcan ile genç hukukçuların ailesi ve sevenleri de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.