Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

SİYASET 18.08.2018 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1195+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi erken bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
    Törende personelleri ile bayramlaşmak üzere bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bayramların paylaşmanın ve dayanışmanın en özel olarak hissedildiği zamanlar olduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mesaideki personelleri ile kenti bayrama hazır hale getirdiğini belirtti. “ÖNCELİĞİMİZ HEMŞERİLERİMİZİN HUZURU” Adana’nın geleceğini inşa ederken önceliklerinin şehirde yaşayan insanların yaşadıkları yerden haz  duyması olduğunu aktaran Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni bayramdan sonra yoğun bir mesai beklediğini, sahada olarak dört buçuk yıllık hizmet süresince yapılanların geri dönütlerini alacaklarını, varsa eksiklerin tamamlanacağını söyledi. “HODRİ MEYDAN” Konuşması esnasında 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik son günlerde AKP’li ve CHP’li siyasilerin yaptıkları “Adana’da hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de ilçeleri alacağız” açıklamalarına cevap vererek “Adana’da mısırın ilk hasadı gerçekleştirildi. Adana, büyük bir darı ambarı, dileyen dilediğini hayal edebilir, hodri meydan” dedi.  
Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi erken bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

 

 

Törende personelleri ile bayramlaşmak üzere bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bayramların paylaşmanın ve dayanışmanın en özel olarak hissedildiği zamanlar olduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mesaideki personelleri ile kenti bayrama hazır hale getirdiğini belirtti.

“ÖNCELİĞİMİZ HEMŞERİLERİMİZİN HUZURU”

Adana’nın geleceğini inşa ederken önceliklerinin şehirde yaşayan insanların yaşadıkları yerden haz  duyması olduğunu aktaran Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni bayramdan sonra yoğun bir mesai beklediğini, sahada olarak dört buçuk yıllık hizmet süresince yapılanların geri dönütlerini alacaklarını, varsa eksiklerin tamamlanacağını söyledi.

“HODRİ MEYDAN”

Konuşması esnasında 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik son günlerde AKP’li ve CHP’li siyasilerin yaptıkları “Adana’da hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de ilçeleri alacağız” açıklamalarına cevap vererek “Adana’da mısırın ilk hasadı gerçekleştirildi. Adana, büyük bir darı ambarı, dileyen dilediğini hayal edebilir, hodri meydan” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.