Adana’da Badminton Aday Hakem Kursu Açılacak

SPOR 17.01.2018 - 14:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1856+ kez okundu.
 

Adana’da Badminton Aday Hakem Kursu Açılacak

  Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, hakem açığını gidermek için “Badminton Aday Hakem Kursu” açılacağını söyledi. Aynı zamanda kurs yöneticisi olan Öktem, son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da badminton sporunda önemli bir hareketlilik yaşandığını, sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayısında ciddi artışların görüldüğünü kaydetti. Adana’da 20-21 Ocak  tarihlerinde Menderes Spor salonu toplantı odasında gerçekleştirilecek Badminton Aday Hakem Kursu’na müracaatın 25 kişiyle sınırlı olduğunun, katılacak kursiyerlerin 18 yaşından büyük, lise mezunu, sağlığı hakemlik yapmaya uygun olan herkesin katılabileceğini ifade eden Öktem, yeni açılacak kursla hakem açığını gidereceklerini açıkladı. Öktem, badmintonun her yaşta yapılan bir spor dalı olması nedeniyle çok benimsendiğini belirterek, hakem kursuna katılımın yüksek olacağına inandığını sözlerine ekledi. -ADAY HAKEM KURSUNDA İSTENEN EVRAKLAR  4 Adet vesikalık fotoğraf,Diploma sureti,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı,Sağlık raporu,Savcılık iyi hal kağıdı,Nüfus cüzdanı sureti Kursa katılacak adaylar kurs ücretini federasyonumuzun Garanti Bankası Anafartalar Şubesi 711 / 6299430 nolu hesabına "aday hakem ücreti" olarak 250 TL yatırmaları halinde kursa dahil edileceklerdir.      

 

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, hakem açığını gidermek için “Badminton Aday Hakem Kursu” açılacağını söyledi.

Aynı zamanda kurs yöneticisi olan Öktem, son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da badminton sporunda önemli bir hareketlilik yaşandığını, sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayısında ciddi artışların görüldüğünü kaydetti.

Adana’da 20-21 Ocak  tarihlerinde Menderes Spor salonu toplantı odasında gerçekleştirilecek Badminton Aday Hakem Kursu’na müracaatın 25 kişiyle sınırlı olduğunun, katılacak kursiyerlerin 18 yaşından büyük, lise mezunu, sağlığı hakemlik yapmaya uygun olan herkesin katılabileceğini ifade eden Öktem, yeni açılacak kursla hakem açığını gidereceklerini açıkladı.
Öktem, badmintonun her yaşta yapılan bir spor dalı olması nedeniyle çok benimsendiğini belirterek, hakem kursuna katılımın yüksek olacağına inandığını sözlerine ekledi.

-ADAY HAKEM KURSUNDA İSTENEN EVRAKLAR

 4 Adet vesikalık fotoğraf,Diploma sureti,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı,Sağlık raporu,Savcılık iyi hal kağıdı,Nüfus cüzdanı sureti

Kursa katılacak adaylar kurs ücretini federasyonumuzun Garanti Bankası Anafartalar Şubesi 711 / 6299430 nolu hesabına "aday hakem ücreti" olarak 250 TL yatırmaları halinde kursa dahil edileceklerdir.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.