Adana’da Bahçeli heyecanı!

SİYASET 11.06.2018 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2250+ kez okundu.
 

Adana’da Bahçeli heyecanı!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “21 Haziran 2018’de Perşembe günü İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) gerçekleştireceğimiz miting, sadece bizim değil, tüm hemşehrilerimizin, Çukurova coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak mutluluğu olacaktır.” dedi.
– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli 21 Haziran 2018 tarihinde Perşembe günü Adana’da düzenlenecek olan açık hava mitinginde hemşehrilerine hitap edecek. BAHÇELİ, 21 HAZİRAN’DA ADANA’DA Genel Başkan Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında üç önemli merkezde üç büyük miting düzenleyecek. Buna göre, 19 Haziran 2018 tarihinde Samsun’da “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına” temalı mitingin ardından 21 Haziran 2018 tarihinde ise Adana’da “Büyük Çukurova” temalı açık hava mitingi gerçekleştirilecek. 23 Haziran 2018’de de Ankara’da “Büyük Türkiye” temalı miting yapılacak. MİTİNG HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR MHP Adana il Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da yapılacak olan mitingin hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi. Avcı, konuya ilişkin açıklamasında “Her politikasında Türkiye’nin öncelikli olduğu, her zaman Türk milletinin üstün menfaatlerini ve onun değerlerini esas alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi, bu seçimin hedefini de ‘Güçlü devlet, mutlu millet’ olarak belirlemiştir. Tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz, sahadaki ekiplerimiz ve sıralamaya bakılmaksızın tüm milletvekili adaylarımız bu şuur ve inançla gece-gündüz demeden çalışmaktadırlar. 21 Haziran’da düzenleyeceğimiz mitingimizin hazırlıklarını da aynı kararlılıkla ve büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Miting Tertip Komitesi Başkanı olan İl Sekreterimiz Rüçhan İlvan Beyin yönetiminde yapılan hazırlıklar kısa sürede son aşamaya gelmiş olacaktır.” dedi. BAHÇELİ, ADANA’DAN MESAJ VERECEK MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “Yüce milletimizin; devletimizin bekası için vazgeçilmez kabul ettiği, tüm kararlarında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini benimseyen Milliyetçi Hareket Partisi’ni ‘Son kale’ olarak görmektedir. Bizler de, bu ilgiye ve yoğun sevgiye mazhar olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu manada, 21 Haziran 2018’de Perşembe günü İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) gerçekleştireceğimiz miting, sadece bizim değil, tüm hemşehrilerimizin, Çukurova coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak değeri, ortak mutluluğu olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Adana’dan vereceği mesaj ise, elbette hepimizin, tüm milletimizin ortak mesajı olacaktır.” ifadesini kullandı  
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “21 Haziran 2018’de Perşembe günü İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) gerçekleştireceğimiz miting, sadece bizim değil, tüm hemşehrilerimizin, Çukurova coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak mutluluğu olacaktır.” dedi.

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli 21 Haziran 2018 tarihinde Perşembe günü Adana’da düzenlenecek olan açık hava mitinginde hemşehrilerine hitap edecek.

BAHÇELİ, 21 HAZİRAN’DA ADANA’DA

Genel Başkan Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında üç önemli merkezde üç büyük miting düzenleyecek. Buna göre, 19 Haziran 2018 tarihinde Samsun’da “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına” temalı mitingin ardından 21 Haziran 2018 tarihinde ise Adana’da “Büyük Çukurova” temalı açık hava mitingi gerçekleştirilecek. 23 Haziran 2018’de de Ankara’da “Büyük Türkiye” temalı miting yapılacak.

MİTİNG HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

MHP Adana il Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da yapılacak olan mitingin hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi. Avcı, konuya ilişkin açıklamasında “Her politikasında Türkiye’nin öncelikli olduğu, her zaman Türk milletinin üstün menfaatlerini ve onun değerlerini esas alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi, bu seçimin hedefini de ‘Güçlü devlet, mutlu millet’ olarak belirlemiştir. Tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz, sahadaki ekiplerimiz ve sıralamaya bakılmaksızın tüm milletvekili adaylarımız bu şuur ve inançla gece-gündüz demeden çalışmaktadırlar. 21 Haziran’da düzenleyeceğimiz mitingimizin hazırlıklarını da aynı kararlılıkla ve büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Miting Tertip Komitesi Başkanı olan İl Sekreterimiz Rüçhan İlvan Beyin yönetiminde yapılan hazırlıklar kısa sürede son aşamaya gelmiş olacaktır.” dedi.

BAHÇELİ, ADANA’DAN MESAJ VERECEK

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “Yüce milletimizin; devletimizin bekası için vazgeçilmez kabul ettiği, tüm kararlarında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini benimseyen Milliyetçi Hareket Partisi’ni ‘Son kale’ olarak görmektedir. Bizler de, bu ilgiye ve yoğun sevgiye mazhar olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu manada, 21 Haziran 2018’de Perşembe günü İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) gerçekleştireceğimiz miting, sadece bizim değil, tüm hemşehrilerimizin, Çukurova coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak değeri, ortak mutluluğu olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Adana’dan vereceği mesaj ise, elbette hepimizin, tüm milletimizin ortak mesajı olacaktır.” ifadesini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.