Adana’da Bölgesel Cumhuriyet Kupası Trap Müsabakaları Tamamlandı

SPOR 24.10.2017 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1065+ kez okundu.
 

Adana’da Bölgesel Cumhuriyet Kupası Trap Müsabakaları Tamamlandı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “  Bölgesel Cumhuriyet Kupası Trap Müsabakaları” tamamlandı. Sarıçam Yücel Kılıçyaldır atış poligonu’nda 3 gün süren müsabakalara Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerinden bayan ve erkek toplam 58 sporcu katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kahramanmaraş  takımın308 puanla birinci olurken ikinciliği 293 puanla Adana Karması, 290 puanla Osmaniye karması ise üçüncülüğü elde etti. Ferdi müsabakalar sonunda ise Adanalı sporcular ilk üç dereceyi elde ettiler. Adanalı sporcular Ali İhsan Kaya birinci, Hakan Yüzbaş ikinci, Latif Tuncer üçüncü oldu. Bayanlar da ise Kahramanmaraş bölgesinden Safiye Sarıtürk birinci, Adana bölgesinden Günseli Kozan ikinci, Leyla Terzi üçüncü oldular. Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Asbaşkanı Levent Ergun, Teknik Kurulu Üyesi Okan Yüce, Müsabaka Jüri Başkanı Ahmet Erdem, Eski Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey ve diğer yetkililer verdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “  Bölgesel Cumhuriyet Kupası Trap Müsabakaları” tamamlandı.

Sarıçam Yücel Kılıçyaldır atış poligonu’nda 3 gün süren müsabakalara Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerinden bayan ve erkek toplam 58 sporcu katıldı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kahramanmaraş  takımın308 puanla birinci olurken ikinciliği 293 puanla Adana Karması, 290 puanla Osmaniye karması ise üçüncülüğü elde etti.

Ferdi müsabakalar sonunda ise Adanalı sporcular ilk üç dereceyi elde ettiler.

Adanalı sporcular Ali İhsan Kaya birinci, Hakan Yüzbaş ikinci, Latif Tuncer üçüncü oldu.

Bayanlar da ise Kahramanmaraş bölgesinden Safiye Sarıtürk birinci, Adana bölgesinden Günseli Kozan ikinci, Leyla Terzi üçüncü oldular.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Asbaşkanı Levent Ergun, Teknik Kurulu Üyesi Okan Yüce, Müsabaka Jüri Başkanı Ahmet Erdem, Eski Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey ve diğer yetkililer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.