Adana’da çifte şehit acısı

04.06.2018 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2352+ kez okundu.
 

Adana’da çifte şehit acısı

Acı haberler peş peşe geldi. Adana çifte şehit verdi. Önce Uzman Çavuş Tayfur Uluçay'ın şehadet haberi geldi, ardından Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç’un.
BİRİ 29, ÖTEKİ 27 YAŞINDA 29 yaşındaki Tayfur Uluçay, önceki gün memleketi Kozan’ın Yukarıkeçili mahallesinde toprağa verildi. 27 yaşındaki Muhammet Koç ise Asri mezarlıktaki şehitlikte defnedildi. TÖREN DÜZENLENDİ Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç için dün Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. KENT PROTOKOLÜ KATILDI Şehit Koç için düzenlenen törene Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti  Adana milletvekilleri Tamer Dağlı, Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı ve CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de katıldı.  “NEREYE BAKSAM ONU GÖRÜYORUM” Törende şehidin nişanlısı Ayyüce Önal, "Muhammet benim her şeyimdi. Ben onsuz ne yaparım. Nereye baksam Muhammet’i görüyorum” diye gözyaşı döktü. Şehidin yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü.
Acı haberler peş peşe geldi. Adana çifte şehit verdi. Önce Uzman Çavuş Tayfur Uluçay'ın şehadet haberi geldi, ardından Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç’un.

BİRİ 29, ÖTEKİ 27 YAŞINDA
29 yaşındaki Tayfur Uluçay, önceki gün memleketi Kozan’ın Yukarıkeçili mahallesinde toprağa verildi. 27 yaşındaki Muhammet Koç ise Asri mezarlıktaki şehitlikte defnedildi.
TÖREN DÜZENLENDİ
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç için dün Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi.
KENT PROTOKOLÜ KATILDI
Şehit Koç için düzenlenen törene Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti  Adana milletvekilleri Tamer Dağlı, Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı ve CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de katıldı. 
“NEREYE BAKSAM ONU GÖRÜYORUM”
Törende şehidin nişanlısı Ayyüce Önal, "Muhammet benim her şeyimdi. Ben onsuz ne yaparım. Nereye baksam Muhammet’i görüyorum” diye gözyaşı döktü. Şehidin yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.