ADANA’DA CUMARTESİ “HUZUR” VARDI

GÜNDEM 18.03.2018 - 15:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1245+ kez okundu.
 

ADANA’DA CUMARTESİ “HUZUR” VARDI

Adana’da polis huzur ortamı için çalışma yaptı, 15 bin kişi genel bilgi taramasından geçirilirken aranan 67 kişi yakalandı. Polis, uygulamalar sırasında bir kişinin üzerinde ise 4 adet sahte polis kartı ele geçirdi.
  ADANA / Adana’da gerçekleştirilen “Huzur” operasyonunda aranan 67 kişi yakalandı, 18 ruhsatsız tabanca bulundu, 719 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca bir kişinin üzerindeki 4 adet sahte polis kimlik kartı, telsizi, yeleği ile copuna el konuldu. 2 BİN POLİS HUZURU ARADI Adana Emniyet Müdürlüğü’nce vatandaşların huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, suç üreten yerler, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla “Adana Huzuru Güven Uygulaması 7” adıyla iki aşamalı bir çalışma gerçekleştirildi. Özel harekat, Terör, Narkotik ve Çevik Kuvvet ekipleri ile havadan da desteklenen uygulamada 255 ekipte toplam 2 bin 75 polis görev yaptı. 4 dedektör köpekle 33 noktada sabit önleyici ve 2 bölgede umuma açık yer denetlendi. MÜDÜR YILDIZ ESNAFLA KONUŞTU Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uygulamalar sırasında merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Petek Pastanesi önünde denetleme yaptı. Vatandaşlar ve esnafla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Yıldız, kentte huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattı. Yıldız, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürüyor. Bize olan desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi. POLİS 15 BİN KİŞİYİ İNCELEDİ  Bu arada, Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, uygulama kapsamında 14 bin 930 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı, haklarında arama kararı olan 67 kişi yakalandı. 19 kişiye adli ve idari işlem gerçekleştirilirken 52 bin 770 TL ceza kesildi, 4 işyerine idari işlem uygulandı. 6 bin 135 adet aracın kontrol edildiği çalışmalar kapsamında 23 aranan araç bulundu, 14 araç trafikten men edildi, 55 araca ise 77 bin 500 TL cezai işlem uygulandı. Huzur operasyonunda; 18 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet şarjör ve bunlara ait 123 adet fişek, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, bunlara ait 52 adet dolu kartuş, 9 adet kurusıkı tabanca, 9 adet şarjör, 1 adet sallama tabir edilen kesici alet,  719 gram satışa hazır esrar maddesi,  3 bin 890 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. (EGEMEN)
Adana’da polis huzur ortamı için çalışma yaptı, 15 bin kişi genel bilgi taramasından geçirilirken aranan 67 kişi yakalandı. Polis, uygulamalar sırasında bir kişinin üzerinde ise 4 adet sahte polis kartı ele geçirdi.

 

ADANA / Adana’da gerçekleştirilen “Huzur” operasyonunda aranan 67 kişi yakalandı, 18 ruhsatsız tabanca bulundu, 719 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca bir kişinin üzerindeki 4 adet sahte polis kimlik kartı, telsizi, yeleği ile copuna el konuldu.

2 BİN POLİS HUZURU ARADI

Adana Emniyet Müdürlüğü’nce vatandaşların huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, suç üreten yerler, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla “Adana Huzuru Güven Uygulaması 7” adıyla iki aşamalı bir çalışma gerçekleştirildi. Özel harekat, Terör, Narkotik ve Çevik Kuvvet ekipleri ile havadan da desteklenen uygulamada 255 ekipte toplam 2 bin 75 polis görev yaptı. 4 dedektör köpekle 33 noktada sabit önleyici ve 2 bölgede umuma açık yer denetlendi.

MÜDÜR YILDIZ ESNAFLA KONUŞTU

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uygulamalar sırasında merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Petek Pastanesi önünde denetleme yaptı. Vatandaşlar ve esnafla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Yıldız, kentte huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattı. Yıldız, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürüyor. Bize olan desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

POLİS 15 BİN KİŞİYİ İNCELEDİ 

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, uygulama kapsamında 14 bin 930 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı, haklarında arama kararı olan 67 kişi yakalandı. 19 kişiye adli ve idari işlem gerçekleştirilirken 52 bin 770 TL ceza kesildi, 4 işyerine idari işlem uygulandı. 6 bin 135 adet aracın kontrol edildiği çalışmalar kapsamında 23 aranan araç bulundu, 14 araç trafikten men edildi, 55 araca ise 77 bin 500 TL cezai işlem uygulandı. Huzur operasyonunda; 18 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet şarjör ve bunlara ait 123 adet fişek, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, bunlara ait 52 adet dolu kartuş, 9 adet kurusıkı tabanca, 9 adet şarjör, 1 adet sallama tabir edilen kesici alet,  719 gram satışa hazır esrar maddesi,  3 bin 890 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.