Adana'da drone destekli terör uygulaması

GÜNDEM 29.07.2020 - 09:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2021+ kez okundu.
 

Adana'da drone destekli terör uygulaması

Adana'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince drone destekli 'terör' uygulaması düzenlendi. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin denetiminde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Barbaros, Gülbahçesi, Dağlıoğlu, Hürriyet, Mirzaçelebi ve Güney Kuşak Bulvarı üzerinde 'terör' uygulaması düzenlendi. Uygulamaya, asayiş, trafik, çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi. Drone ile görüntülenen uygulamada, çevik kuvvet ve özel harekat timleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Uygulama bölgesinde, polisler şüpheli gördükleri şahısları ve araçları durdurup arama çalışmaları yaptı. Uygulama alanını denetleyen İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, mahallede yaya olarak gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Adana'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince drone destekli 'terör' uygulaması düzenlendi.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin denetiminde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Barbaros, Gülbahçesi, Dağlıoğlu, Hürriyet, Mirzaçelebi ve Güney Kuşak Bulvarı üzerinde 'terör' uygulaması düzenlendi. Uygulamaya, asayiş, trafik, çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi.

Drone ile görüntülenen uygulamada, çevik kuvvet ve özel harekat timleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Uygulama bölgesinde, polisler şüpheli gördükleri şahısları ve araçları durdurup arama çalışmaları yaptı.

Uygulama alanını denetleyen İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, mahallede yaya olarak gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.