Adana’da hafta sonu sporla dolu

SPOR 27.04.2017 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1394+ kez okundu.
 

Adana’da hafta sonu sporla dolu

2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek.
    Her branşta spora destek veren ve sportif organizasyonlara ev sahipliği yaparak, kentin tanıtımına katkı sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası’nın ana sponsoru oldu. Sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünü Adana’nın dört bir yanında hakim kılan Büyükşehir Belediyesi, her ikisi 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde geleceğin yıldız sporcularına destek verecek. ORGANİZASYONLAR 3 TESİSTE Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu programında yer alan 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda yapılacak. Şampiyonada 7-15 yaş arasındaki kız ve erkek sporcular yaş gruplarında mücadele verecek. Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu’nun (ÇOSKK) organize ettiği Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası ise Yüreğir 75.Yıl Anadolu Lisesi ile Yüreğir Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu’nun spor salonlarında gerçekleştirilecek. Geleneksel halat çekme, seksek, mendil kapmaca, tombik, çuval yarışı ve yakan top oyunlarıyla ilkokul ve ortaokul öğrencileri mücadele güçlerini ortaya koyacak. YENİ NESİL TÜRK BAYRAĞINI GURURLA DALGALANDIRSIN Her iki etkinliğin ana sponsorluğunu üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, fitness ve geleneksel çocuk oyunları meraklılarını kapsamlı organizasyonlara davet etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi şanlı Türk Bayrağı’nı uluslararası arenada gururla dalgalandıracak şampiyon sporcuların yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını vurgulayan Hızlısoy, ulusal ölçekli sportif organizasyonlara destek vermekten memnuniyet duyduklarını bildirdi. 
2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek.

 

 

Her branşta spora destek veren ve sportif organizasyonlara ev sahipliği yaparak, kentin tanıtımına katkı sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası’nın ana sponsoru oldu. Sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünü Adana’nın dört bir yanında hakim kılan Büyükşehir Belediyesi, her ikisi 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde geleceğin yıldız sporcularına destek verecek.

ORGANİZASYONLAR 3 TESİSTE
Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu programında yer alan 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda yapılacak. Şampiyonada 7-15 yaş arasındaki kız ve erkek sporcular yaş gruplarında mücadele verecek.

Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu’nun (ÇOSKK) organize ettiği Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası ise Yüreğir 75.Yıl Anadolu Lisesi ile Yüreğir Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu’nun spor salonlarında gerçekleştirilecek. Geleneksel halat çekme, seksek, mendil kapmaca, tombik, çuval yarışı ve yakan top oyunlarıyla ilkokul ve ortaokul öğrencileri mücadele güçlerini ortaya koyacak.
YENİ NESİL TÜRK BAYRAĞINI GURURLA DALGALANDIRSIN

Her iki etkinliğin ana sponsorluğunu üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, fitness ve geleneksel çocuk oyunları meraklılarını kapsamlı organizasyonlara davet etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi şanlı Türk Bayrağı’nı uluslararası arenada gururla dalgalandıracak şampiyon sporcuların yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını vurgulayan Hızlısoy, ulusal ölçekli sportif organizasyonlara destek vermekten memnuniyet duyduklarını bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.