ADANA’ DA İLK KEZ KANARYA GÜZELLİK YARIŞMASI YAPILIYOR

23.09.2017 - 07:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2741+ kez okundu.
 

ADANA’ DA İLK KEZ KANARYA GÜZELLİK YARIŞMASI YAPILIYOR

  Adana’da 5 bin kanarya güzelliklerini sergilemek için TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.  Çukurova Ornitoloji Derneği öncülüğünde Türkiye’nin dört bir yanından getirilen kanarya ve kafes kuşları arasından her türün ilk üçüne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından kupalar verilecek. Binin üzerinde türün bulunduğu yarışma, 24 Eylül Pazar günü sona erecek. Çukurova Ornitoloji Derneği öncülüğünde Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu ve Adana Büyükşehir Belediyesi destekleri ile düzenlenen Adana Anadolu Kupası’nda kanarya ve kafes kuşları yarışacak. 5 binin üzerinde kuşun katılımı ile gerçekleşecek yarışmada binin üzerinde tür yarışacak. Her türün ilk üçünün seçileceği yarışmada 40 hakem görev yapacak. Cuma günü hakemler tarafından oylanacak olan kuşların birincilerine kupa verilecek.  24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan yarışmada kuşları görmek isteyenler saat 9 ila 19 arasında TÜYAP Adana Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezini ziyaret edebilir. Çukurova Ornitoloji Derneği Başkanı Ufuk Güleş, “Adana’da ilk kez düzenlediğimiz kanarya ve kafes kuşları güzellik yarışmasına herkesi bekliyoruz. Türkiye Kupası dışında en çok kuşun bulunduğu yarış olarak kayıtlara geçecek olan yarışma, Adana’da ilk olmasına rağmen büyük bir katılım gösterildi. Tüm aileleri bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.  

 

Adana’da 5 bin kanarya güzelliklerini sergilemek için TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.  Çukurova Ornitoloji Derneği öncülüğünde Türkiye’nin dört bir yanından getirilen kanarya ve kafes kuşları arasından her türün ilk üçüne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından kupalar verilecek. Binin üzerinde türün bulunduğu yarışma, 24 Eylül Pazar günü sona erecek.

Çukurova Ornitoloji Derneği öncülüğünde Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu ve Adana Büyükşehir Belediyesi destekleri ile düzenlenen Adana Anadolu Kupası’nda kanarya ve kafes kuşları yarışacak. 5 binin üzerinde kuşun katılımı ile gerçekleşecek yarışmada binin üzerinde tür yarışacak. Her türün ilk üçünün seçileceği yarışmada 40 hakem görev yapacak. Cuma günü hakemler tarafından oylanacak olan kuşların birincilerine kupa verilecek.  24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan yarışmada kuşları görmek isteyenler saat 9 ila 19 arasında TÜYAP Adana Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezini ziyaret edebilir.

Çukurova Ornitoloji Derneği Başkanı Ufuk Güleş, “Adana’da ilk kez düzenlediğimiz kanarya ve kafes kuşları güzellik yarışmasına herkesi bekliyoruz. Türkiye Kupası dışında en çok kuşun bulunduğu yarış olarak kayıtlara geçecek olan yarışma, Adana’da ilk olmasına rağmen büyük bir katılım gösterildi. Tüm aileleri bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.