ADANA’DA KARATE KUŞAK SINAVI YAPILDI

GÜNDEM 20.02.2020 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2402+ kez okundu.
 

ADANA’DA KARATE KUŞAK SINAVI YAPILDI

  Türkiye Gençlik Vakfı Adana Temsilciliğinin düzenlediği, Adana Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile 2020 yılının ilk Karate Kuşak Terfi sınavı, 200 öğrencinin katılımıyla, Adana Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa, Adana Vali Yardımcısı Murat Süzen, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Gençlik Vakfı Adana İl Temsilcisi Av. Emrah Sancar, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Çukurova Halk Eğitim Müdürü Bilal Yavuz ve sporcuların aileleri katıldı. Öğrenciler Karate do branşında maharetlerini sergiledikleri programda, izleyicilerden büyük alkış topladı. Sancar; “Gençlerimizin Başarıları İle Gurur Duyuyoruz” Açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Av. Emrah Sancar şunları kaydetti. "Biz gençlerimizin spor alanında ki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bugün görüyoruz ki Adana gençliği sporla, kültür ve sanat alanındaki başarıları ile gündem olmaya devam edecektir. Vakfımız Türkiye genelinde spor projeleri gerçekleştiriyor. Bu projeleri, ahlak ve maneviyat eğitimleri ile bütünleştirerek, değerlerine bağlı, ecdadına saygılı, Ahlaklı ve manevi değerlerle donanmış bir neslin yetişmesinde öncülük yapıyor. Bizler de ilimiz özelinde 15 ilçemizde, bu tür faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz." Sarı; “Gençler Spor İle Kötü Alışkanlıklardan Uzak Duruyor” Programda konuşan Çukurova Kaymakamı Osman Sarı; “Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini istiyoruz. Bu programın gerçekleşmesinde emeği olan TÜGVA Adana İl Temsilciliğine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Çukurova Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederken, sporcularımıza da kuşak sınavında başarılar diliyorum" dedi.   Konuşmaların ardından yapılan kuşak terfi sınavını başarıyla geçen sporculara veliler tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Adana Temsilciliğinin düzenlediği, Adana Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile 2020 yılının ilk Karate Kuşak Terfi sınavı, 200 öğrencinin katılımıyla, Adana Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa, Adana Vali Yardımcısı Murat Süzen, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Gençlik Vakfı Adana İl Temsilcisi Av. Emrah Sancar, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Çukurova Halk Eğitim Müdürü Bilal Yavuz ve sporcuların aileleri katıldı.

Öğrenciler Karate do branşında maharetlerini sergiledikleri programda, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Sancar; “Gençlerimizin Başarıları İle Gurur Duyuyoruz”

Açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Av. Emrah Sancar şunları kaydetti. "Biz gençlerimizin spor alanında ki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bugün görüyoruz ki Adana gençliği sporla, kültür ve sanat alanındaki başarıları ile gündem olmaya devam edecektir. Vakfımız Türkiye genelinde spor projeleri gerçekleştiriyor. Bu projeleri, ahlak ve maneviyat eğitimleri ile bütünleştirerek, değerlerine bağlı, ecdadına saygılı, Ahlaklı ve manevi değerlerle donanmış bir neslin yetişmesinde öncülük yapıyor. Bizler de ilimiz özelinde 15 ilçemizde, bu tür faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz."

Sarı; “Gençler Spor İle Kötü Alışkanlıklardan Uzak Duruyor”

Programda konuşan Çukurova Kaymakamı Osman Sarı; “Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini istiyoruz. Bu programın gerçekleşmesinde emeği olan TÜGVA Adana İl Temsilciliğine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Çukurova Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederken, sporcularımıza da kuşak sınavında başarılar diliyorum" dedi.  

Konuşmaların ardından yapılan kuşak terfi sınavını başarıyla geçen sporculara veliler tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.