Adana'da Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası başladı

SPOR 21.12.2017 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1681+ kez okundu.
 

Adana'da Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası başladı

Türkiye Güreş Federasyon' nun faaliyet programında yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yüreğir Belediyesi'nin destek verdiği  “Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası”  Adana’da başladı. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın Adana Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda başladığını ve müsabakaların 4 gün süreceğini söyledi. Ataşbak, 10 sıklette 70 kulüpten yaklaşık 500 sporcunun mindere çıkacağını ifade eden Ataşbak,  "Müsabakalarımızın sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirleri aldık. İnanıyorum ki hiç bir sorunla karşılaşmadan müsabakaları tamamlayacağız. Bütün sporsever vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz” diye konuştu. Bir sene içerisinde hem Büyükler  Greko-Romen Türkiye Şampiyonasına, hem de Büyükler Serbest Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ataşbak, kendilerine güvenen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a  ve müsabakaların gerçekleştirilmesinde büyük destek veren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür etti. Ayrıca müsabakaları Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın,   Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu yakından takip etti.

Türkiye Güreş Federasyon' nun faaliyet programında yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yüreğir Belediyesi'nin destek verdiği  “Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası”  Adana’da başladı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın Adana Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda başladığını ve müsabakaların 4 gün süreceğini söyledi.

Ataşbak, 10 sıklette 70 kulüpten yaklaşık 500 sporcunun mindere çıkacağını ifade eden Ataşbak,  "Müsabakalarımızın sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirleri aldık. İnanıyorum ki hiç bir sorunla karşılaşmadan müsabakaları tamamlayacağız. Bütün sporsever vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Bir sene içerisinde hem Büyükler  Greko-Romen Türkiye Şampiyonasına, hem de Büyükler Serbest Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ataşbak, kendilerine güvenen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a  ve müsabakaların gerçekleştirilmesinde büyük destek veren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür etti.

Ayrıca müsabakaları Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın,   Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.