"ADANA'DA YAŞAYAN HERKES BİZİM HEMŞERİMİZDİR"

GÜNDEM 25.10.2018 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2123+ kez okundu.
 

"ADANA'DA YAŞAYAN HERKES BİZİM HEMŞERİMİZDİR"

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Siverekliler Derneği'nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde Adana'da yaşayan Şanlıurfa Siverekli hemşerileriyle bir araya geldi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Sözlü, hemşerilik kavramının aynı şehirde bir arada yaşamak olduğunu vurgulayarak Siverek'te doğan fakat geçimini Adana'da sağlayan, çocuklarının geleceğini Adana'da kuran tüm Siverekli, Şanlıurfalıların Adanalıların hemşerisi olduğunu aktardı. "ADİL HİZMET SAĞLIYORUZ" Kentte yaşayan her hemşerisini aziz bildiğini, onları yaşadıkları yerde huzurlu kılmak, vatan coğrafyasını kıymetlendirmek adına çalışmalar sürdürdüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, Adana'da milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile adil hizmetin hakim olduğunu söyledi. "BAŞKANIMIZ HÜSEYİN SÖZLÜ'NÜN YANINDAYIZ"  Düzenlenen gecede Aksaraylılar, Elazığlılar, Osmaniyeliler, Bosnalılar, Ereğlililer, Urfa Şanlıurfalılar, Yüreğir Şanlıurfalılar, Seyhan Şanlıurfalılar, Şehit Aileleri, Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği olmak üzere 10 adet dernek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye açık destek verdiler. Konuşması esnasında Başkan Sözlü'nün yanına gelen dernek başkanları Başkan Sözlü'nün elini kaldırarak 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için açık destek verdiler.  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Siverekliler Derneği'nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde Adana'da yaşayan Şanlıurfa Siverekli hemşerileriyle bir araya geldi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Sözlü, hemşerilik kavramının aynı şehirde bir arada yaşamak olduğunu vurgulayarak Siverek'te doğan fakat geçimini Adana'da sağlayan, çocuklarının geleceğini Adana'da kuran tüm Siverekli, Şanlıurfalıların Adanalıların hemşerisi olduğunu aktardı.

"ADİL HİZMET SAĞLIYORUZ"

Kentte yaşayan her hemşerisini aziz bildiğini, onları yaşadıkları yerde huzurlu kılmak, vatan coğrafyasını kıymetlendirmek adına çalışmalar sürdürdüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, Adana'da milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile adil hizmetin hakim olduğunu söyledi.

"BAŞKANIMIZ HÜSEYİN SÖZLÜ'NÜN YANINDAYIZ"

 Düzenlenen gecede Aksaraylılar, Elazığlılar, Osmaniyeliler, Bosnalılar, Ereğlililer, Urfa Şanlıurfalılar, Yüreğir Şanlıurfalılar, Seyhan Şanlıurfalılar, Şehit Aileleri, Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği olmak üzere 10 adet dernek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye açık destek verdiler. Konuşması esnasında Başkan Sözlü'nün yanına gelen dernek başkanları Başkan Sözlü'nün elini kaldırarak 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için açık destek verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.