Adana'daki Vahşette Sır Perdesi Aralanıyor: Müridin Gizli Aşk Katliamı

01.04.2017 - 08:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1834+ kez okundu.
 

Adana'daki Vahşette Sır Perdesi Aralanıyor: Müridin Gizli Aşk Katliamı

Adana'da 5 kişinin infaz edildiği katliamın detayları ortaya çıkıyor. Öldürülen kardeşlerden Mehmet Doğan'ın şeyh olduğu ve müridi Murat Tosun'un eşiyle ilişki yaşadığı konuşuluyor.
Adana'da, Kozan ilçe merkezi yakınlarındaki çiftlik evinde 28 Mart gecesi, besicilik ve çiftçilik yapan Mehmet Doğan (38), nikâhsız eşi Ayşe Ayrancı (42), ağabeyi Hüseyin Doğan (46) ve nikâhsız eşi Fatma Yavuz(43) ile oğulları Hakkı Doğan (8) öldürüldü. Öldürülen kardeşlerden Mehmet Doğankendini şeyh ilan ettiğini öne sürerek Murat Tosun birlikte müridi olduklarını söyleyen İbrahim Açıkgöz, "Şıh Mehmet yeri gösterdi, kazdık. Dediğini yapmazsak bizi çarpacağını söyledi. Kazıyı Mehmet, Hüseyin, Hüseyin'in oğlu Görkem ve Osmaniye'den gelen 2 kişiyle yaptık." dedi. SORGUSUNDA ARDINDAN ARKADAŞLARIDA YAKALANMIŞTI Katliam evinden kurtulan Fatma Yavuz'un ilk eşinden olan oğlu Görkem T.'nin ihbarı üzerine, zanlı İbrahim Açıkgöz (40) yakalandı. Kozan Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan Açıkgöz'ün ifadesi doğrultusunda arkadaşı, Hamdi İnceli ile Murat Tosun da gözaltına alındı. EŞİNİN GİZLİ AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ Katliamın nedenini araştıran jandarma, 'define anlaşmazlığı' ihtimalinin yanı sıra Mehmet Doğan'ın zanlılardan Murat Tosun'un eşiyle ilişki yaşadığı iddiasını değerlendiriyor. Ancak 15 yıl önce işlediği cinayet nedeniyle bir süre tutuklu kaldığı ortaya çıkan Murat Tosun da eşi de iddiayı reddetti. SİLAHLARDAN BİRİ POLİS MEMURUNA AİT Katliamda kullanılan 2 tabancanın ruhsatlı olduğu bilgisine ulaşan jandarma, silahlardan birinin hâlâ görevde olan bir polis memuruna, diğerinin ise bir vatandaşa ait olduğunu tespit etti. Ekipler, silahların zanlılardan İbrahim Açıkgöz'ün bir yakınının 1 ay önceki düğününde çalındığını belirledi. 'HAP VERDİ, UÇTUM' Mehmet Doğan'ın kendini şeyh ilan ettiğini, Murat Tosun'la birlikte mürit olduklarını öne süren İbrahim Açıkgöz, ifadesinde şu iddiaları ortaya attı: "Mehmet muska yazar, okuyup üflerdi. Olay günü Murat bir hap verdi, uçtum. Birlikte alkol aldık, Hamdi'nin kullandığı otomobille Mehmet Doğan'ın evine gittik. Murat Tosun tüfekle rasgele ateş açtı, ben sadece Hüseyin Doğan'ı vurdum. Ev kan gölüne dönünce midem bulandı, kendimi dışarı attım. Bahçedeki kazıya da katılmıştım. Şıh Mehmet yeri gösterdi, kazdık. Dediğini yapmazsak bizi çarpacağını söyledi. Kazıyı Mehmet, Hüseyin, Hüseyin'in oğlu Görkem ve Osmaniye'den gelen 2 kişiyle yaptık." KATLİAM EVİNİN ÇEVRESİNDEN BİR ÇUKUR DAHA ÇIKTI Mahkemeye çıkarılan İbrahim Açıkgöz, Murat Tosun ve Hamdi İnceli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 metrelik çukur katliam evinin çevresinde araştırmayı sürdüren ekipler, yine define için kazıldığı değerlendirilen 3 metre derinliğindeki bir çukur daha buldu. Çukurdan olayda kullanılan silahlarla birlikte çalınan çelik kasa çıktı.
Adana'da 5 kişinin infaz edildiği katliamın detayları ortaya çıkıyor. Öldürülen kardeşlerden Mehmet Doğan'ın şeyh olduğu ve müridi Murat Tosun'un eşiyle ilişki yaşadığı konuşuluyor.

Adana'da, Kozan ilçe merkezi yakınlarındaki çiftlik evinde 28 Mart gecesi, besicilik ve çiftçilik yapan Mehmet Doğan (38), nikâhsız eşi Ayşe Ayrancı (42), ağabeyi Hüseyin Doğan (46) ve nikâhsız eşi Fatma Yavuz(43) ile oğulları Hakkı Doğan (8) öldürüldü. Öldürülen kardeşlerden Mehmet Doğankendini şeyh ilan ettiğini öne sürerek Murat Tosun birlikte müridi olduklarını söyleyen İbrahim Açıkgöz, "Şıh Mehmet yeri gösterdi, kazdık. Dediğini yapmazsak bizi çarpacağını söyledi. Kazıyı Mehmet, Hüseyin, Hüseyin'in oğlu Görkem ve Osmaniye'den gelen 2 kişiyle yaptık." dedi.

SORGUSUNDA ARDINDAN ARKADAŞLARIDA YAKALANMIŞTI

Katliam evinden kurtulan Fatma Yavuz'un ilk eşinden olan oğlu Görkem T.'nin ihbarı üzerine, zanlı İbrahim Açıkgöz (40) yakalandı. Kozan Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan Açıkgöz'ün ifadesi doğrultusunda arkadaşı, Hamdi İnceli ile Murat Tosun da gözaltına alındı.

EŞİNİN GİZLİ AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Katliamın nedenini araştıran jandarma, 'define anlaşmazlığı' ihtimalinin yanı sıra Mehmet Doğan'ın zanlılardan Murat Tosun'un eşiyle ilişki yaşadığı iddiasını değerlendiriyor. Ancak 15 yıl önce işlediği cinayet nedeniyle bir süre tutuklu kaldığı ortaya çıkan Murat Tosun da eşi de iddiayı reddetti.

SİLAHLARDAN BİRİ POLİS MEMURUNA AİT

Katliamda kullanılan 2 tabancanın ruhsatlı olduğu bilgisine ulaşan jandarma, silahlardan birinin hâlâ görevde olan bir polis memuruna, diğerinin ise bir vatandaşa ait olduğunu tespit etti.

Ekipler, silahların zanlılardan İbrahim Açıkgöz'ün bir yakınının 1 ay önceki düğününde çalındığını belirledi.

'HAP VERDİ, UÇTUM'

Mehmet Doğan'ın kendini şeyh ilan ettiğini, Murat Tosun'la birlikte mürit olduklarını öne süren İbrahim Açıkgöz, ifadesinde şu iddiaları ortaya attı:

"Mehmet muska yazar, okuyup üflerdi. Olay günü Murat bir hap verdi, uçtum. Birlikte alkol aldık, Hamdi'nin kullandığı otomobille Mehmet Doğan'ın evine gittik. Murat Tosun tüfekle rasgele ateş açtı, ben sadece Hüseyin Doğan'ı vurdum. Ev kan gölüne dönünce midem bulandı, kendimi dışarı attım. Bahçedeki kazıya da katılmıştım. Şıh Mehmet yeri gösterdi, kazdık. Dediğini yapmazsak bizi çarpacağını söyledi. Kazıyı Mehmet, Hüseyin, Hüseyin'in oğlu Görkem ve Osmaniye'den gelen 2 kişiyle yaptık."

KATLİAM EVİNİN ÇEVRESİNDEN BİR ÇUKUR DAHA ÇIKTI

Mahkemeye çıkarılan İbrahim AçıkgözMurat Tosun ve Hamdi İnceli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 metrelik çukur katliam evinin çevresinde araştırmayı sürdüren ekipler, yine define için kazıldığı değerlendirilen 3 metre derinliğindeki bir çukur daha buldu. Çukurdan olayda kullanılan silahlarla birlikte çalınan çelik kasa çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.