ADANA'DAN AFRİN'E GÖNÜL KÖPRÜSÜ

KÜLTÜR-SANAT 06.02.2018 - 11:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2126+ kez okundu.
 

ADANA'DAN AFRİN'E GÖNÜL KÖPRÜSÜ

   ADANA/  Afrin’de teröristlerin temizlenmesi için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı devam ederken, Türk Kızılayı sınır ötesinde ihtiyaç sahibi sivillere yardım elini uzatıyor.  Türk halkının operasyonun yapıldığı bölgedeki mağdur insanlara yönelik kan, gıda ve diğer ihtiyaç malzemesi desteği sürüyor. Bu çerçevede Adanalı hayırsever işadamı Nazım Turgut’da Afrin’deki insanlar için harekete geçti. Turgut, Afrin’e gönderilmek üzere paketler halindeki gıda malzemesini Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne teslim etti. Türkiye'nin iftihar ettiği Türk Kızılay’ının Adana'daki çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade eden Nazım Turgut, “Gönül dünyamızdan sınır ötesine çorbada tuzumuz olursa mutluluk duyarız. Bu kalbi duygularımla bağışımızı Kızılay Başkanımız Ramazan Saygılı'ya teslim ediyorum."dedi. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise Türk halkının birçok güzel hasletlere sahip olduğunu belirterek, “Bunlardan biriside ‘mevzu vatan ve millet’ olduğunda aynı ortak noktada kenetlenebilme özelliğimizdir. Afrin’de Mehmetçik için halkımız kan bağışı için;  iş adamlarımız ve sanayicilerimiz ihtiyaç maddesi bağışlamak için sırada bekliyor. Bu örnek işadamlarından biriside Nazım Turgut’tur. Mağdur olan sivillere göndermek üzere gıda yardımını teslim aldık. Bu anlamlı bağışları kendilerine teşekkür ederim. Zor günlerde mazlumların ve vatanımız için gözlerini kırpmadan canını ortaya koyan Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Dilerim ki sınırlarımız tez zamanda teröristlerden temizlensin. Bu coğrafyadaki insanlar bu zulümden kurtulsun. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.”diye konuştu.  Saygılı, bu güzel davranışının anısına Nazım Turgut’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra gıda malzemesi yüklü araç sınır ötesine gönderilmek üzere Adana’dan hareket etti.

 

 ADANA/  Afrin’de teröristlerin temizlenmesi için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı devam ederken, Türk Kızılayı sınır ötesinde ihtiyaç sahibi sivillere yardım elini uzatıyor.  Türk halkının operasyonun yapıldığı bölgedeki mağdur insanlara yönelik kan, gıda ve diğer ihtiyaç malzemesi desteği sürüyor. Bu çerçevede Adanalı hayırsever işadamı Nazım Turgut’da Afrin’deki insanlar için harekete geçti. Turgut, Afrin’e gönderilmek üzere paketler halindeki gıda malzemesini Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne teslim etti.

Türkiye'nin iftihar ettiği Türk Kızılay’ının Adana'daki çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade eden Nazım Turgut, “Gönül dünyamızdan sınır ötesine çorbada tuzumuz olursa mutluluk duyarız. Bu kalbi duygularımla bağışımızı Kızılay Başkanımız Ramazan Saygılı'ya teslim ediyorum."dedi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise Türk halkının birçok güzel hasletlere sahip olduğunu belirterek, “Bunlardan biriside ‘mevzu vatan ve millet’ olduğunda aynı ortak noktada kenetlenebilme özelliğimizdir. Afrin’de Mehmetçik için halkımız kan bağışı için;  iş adamlarımız ve sanayicilerimiz ihtiyaç maddesi bağışlamak için sırada bekliyor. Bu örnek işadamlarından biriside Nazım Turgut’tur. Mağdur olan sivillere göndermek üzere gıda yardımını teslim aldık. Bu anlamlı bağışları kendilerine teşekkür ederim. Zor günlerde mazlumların ve vatanımız için gözlerini kırpmadan canını ortaya koyan Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Dilerim ki sınırlarımız tez zamanda teröristlerden temizlensin. Bu coğrafyadaki insanlar bu zulümden kurtulsun. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.”diye konuştu.  Saygılı, bu güzel davranışının anısına Nazım Turgut’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra gıda malzemesi yüklü araç sınır ötesine gönderilmek üzere Adana’dan hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.