Adana’dan İstanbul’a!

GÜNDEM 16.06.2020 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1943+ kez okundu.
 

Adana’dan İstanbul’a!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı İstanbul Emniyet Müdürü olarak atadı. 56 yaşındaki Aktaş, 2 yıldan fazla süredir Adana Emniyet Müdürlüğü’nü sürdürüyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, İstanbul, Adana, Kahramanmaraş, Niğde ve Gümüşhane Emniyet müdürleri değişti. Buna göre, İstanbul Emniyet Müdürü Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş oldu. KİMDİR? Adana Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Aktaş, 1964 yılında Çanakkale’de doğdu. 1983 yılında Polis Kolejinden, 1987 yılında Polis Akademisinden mezun olarak sırasıyla Gaziantep, Diyarbakır, İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara, Ordu, Mardin ve Bolu Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birim ve rütbelerde görev yaptıktan sonra 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişliği yaptı. 26.10.2016 tarihli kararnamesi ile Muş İl Emniyet Müdürü olarak olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığının 27.12.2018 tarihli kararnamesi ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan Aktaş, evli ve 2 çocuk babası.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı İstanbul Emniyet Müdürü olarak atadı. 56 yaşındaki Aktaş, 2 yıldan fazla süredir Adana Emniyet Müdürlüğü’nü sürdürüyordu.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, İstanbul, Adana, Kahramanmaraş, Niğde ve Gümüşhane Emniyet müdürleri değişti. Buna göre, İstanbul Emniyet Müdürü Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş oldu.

KİMDİR?

Adana Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Aktaş, 1964 yılında Çanakkale’de doğdu. 1983 yılında Polis Kolejinden, 1987 yılında Polis Akademisinden mezun olarak sırasıyla Gaziantep, Diyarbakır, İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara, Ordu, Mardin ve Bolu Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birim ve rütbelerde görev yaptıktan sonra 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişliği yaptı. 26.10.2016 tarihli kararnamesi ile Muş İl Emniyet Müdürü olarak olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığının 27.12.2018 tarihli kararnamesi ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan Aktaş, evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.