Adana Demirspor, Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

SPOR 03.11.2018 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1405+ kez okundu.
 

Adana Demirspor, Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Adana Demirspor, 4 Kasım Pazar günü kendi sahasında Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Adana Gençlerbirliği Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki antrenmanda, dün kupada Dersim 62 Spor maçının on birinde forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışmaları yaptı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Adana Demirspor, 4 Kasım Pazar günü kendi sahasında Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Adana Gençlerbirliği Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki antrenmanda, dün kupada Dersim 62 Spor maçının on birinde forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışmaları yaptı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.